Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Στήριξη Κρανιδιώτη σε Μεϊμαράκη - Συνέντευξη στον Επικοινωνία 94

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 12:00:00
Την ανοιχτή στήριξη του στην υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, η οποία κατά τον ίδιον πρέπει να εκδηλωθεί το συντομότερο, εξέφρασε ο γνωστός νομικός κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στο μεσημεριανό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του Επικοινωνία 94 FM.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον κεντρικό εκφωνητή-δημοσιογράφο Πάρι Κουρτζίδη και τον πολιτικό συντάκτη Σπύρο Παπαδάκη, ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι «όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι ο μόνος που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης», ενώ ταυτόχρονα «άδειασε» τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, λέγοντας ότι καλός είναι, μπορεί να είναι δεξιός, μπορεί να έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μπορεί να του αναγνωρίζω ότι είναι εργατικός, κάτι που το έδειξε και ως υπουργός, όμως δεν κάνει για αρχηγός». Και επεσήμανε ότι, ο κ. Γεωργιάδης γενικά δημιουργεί ηθικό πρόβλημα με τον τρόπο που εκφράζει τις απόψεις του και γενικώς που πολιτεύεται και συμπεριφέρεται...

Το στέλεχος της ΝΔ και πολιτευτής Πειραιά, έστειλε σαφές μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κεντροδεξιά χωρίς δεξιά... Ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι, ειδικά των προσωπικών αντιπαραθέσεων, καθώς την επομένη της εκλογής του νέου αρχηγού, θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να πορευθεί ενωμένη και όχι πολυκερματισμένη, κάτι που θα επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες στον ελληνικό λαό και τη χώρα.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, ειδικά σε θέματα εθνικά, αλλά και σε ζητήματα οικονομικά και κοινωνικά. Σε διαφορετική περίπτωση, μια ανεξέλεγκτη διακυβέρνηση Τσίπρα θα γίνει επικίνδυνη και ανεπανόρθωτα επιζήμια για τον λαό και τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Στήριξη Κρανιδιώτη σε Μεϊμαράκη - Συνέντευξη στον Επικοινωνία 94

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: