Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ζώδια Νοεμβρίου από την Ντάλια

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 00:01:00
"Έσο έτοιμος" Κριοί, όλη αυτή νευρικότητα δεν είναι παράλογη από τη στιγμή που ετοιμάζεστε για το… μεγάλο σας βήμα στη δουλειά. Μη σας παρασύρει όμως σε βιαστικές κινήσεις και κάνετε το λάθος την τελευταία στιγμή. Χειριστείτε συντηρητικά τα οικονομικά σας και αναμείνατε το… πυρ!!!

Αισθηματίες Ταύροι, οι εξελίξεις στα συναισθηματικά προβλέπονται ραγδαίες και ενδιαφέρουσες, είτε είστε είτε δεν είστε δεσμευμένοι. Τα αισθηματικά άλλοτε παίζουν κυρίαρχο ρόλο το Νοέμβρη, εφόσον τα οικονομικά ή τα εργασιακά σας είναι σχετικά προστατευμένα. Απολαύστε το για όσο διαρκέσει…

Show time Δίδυμοι, προσεγγίστε τους κατάλληλους ή αφήστε να σας προσεγγίσουν εκείνοι και παρουσιάστε τα ταλέντα, τα σχέδια, τα οράματα σας. Προσοχή! Στους κατάλληλους και όχι από δω κι από κει. Με αυτή την επισήμανση έχετε την ευκαιρία μαζί με τη δόξα να πάρετε και λίγο χρήμα μέσα στο μήνα.

Αναθαρρημένοι Καρκίνοι, τα πράγματα δείχνουν να αρχίζουν να κυλάνε λίγο πιο εύκολα. Διαδικαστικά με νομικά και οικονομικά αρχίζουν να τακτοποιούνται, αλλά και τα αισθηματικά ή οι συνεργασίες εξομαλύνονται. Μην ενθουσιαστείτε και χαλαρώσετε. Μείνετε προσηλωμένοι και συνεχίστε την… καλή δουλειά!

Οικογενειάρχες Λέοντες, ακόμα κι αν δεν έχετε δική σας φαμίλια, μπορεί να είναι οι γονείς και τα αδέλφια, ή σκέτα το αμόρε που επιθυμεί κάτι πιο… επίσημο. Όπως και να ‘χει, η οικογένεια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Φανείτε διαλλακτικοί, δείξτε κατανόηση και θα ανταμειφθείτε μέσα στον ίδιο το Νοέμβρη .

Είστε σίγουροι; Παρθένοι, αν ναι,τότε μη σταματάτε πουθενά! Αυτό αν και αφορά περισσότερο τα συναισθηματικά και τις επιλογές που έχετε κάνει, ωστόσο επεκτείνεται και στα εργασιακά. Στηρίξτε τα θέλω σας και θα βρείτε στήριξη και από τους δίπλα σας αλλά και από τους… πλανήτες. Προσοχή στα έξοδα!

Ελεύθεροι Ζυγοί ,και ωραίοι αν… οι καταστάσεις σας διευκολύνουν και ο άνεμος ελευθερίας στα πανιά σας προμηνύει ωραία ταξίδια μες στο Νοέμβρη. Όλα αυτά αν δεν σας πιάσει ο φόβος για αυτά τα ταξίδια. Κοινώς, αν δεν βάλετε εσείς οι ίδιοι τρικλοποδιά στον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Εξωστρεφείς Σκορπιοί, επικοινωνήστε σχέδια και οράματα. Δεν έχει νόημα να τα κρατάτε για σας! Τα δουλέψατε αρκετά στο μυαλό και την καρδιά σας, είναι ώρα να βγουν προς τα έξω. Χρειάζεστε άλλωστε και οικονομικούς συμμάχους. Κάντε το ίδιο και για τα αισθηματικά σας (κρατώντας όμως, ένα ελαφρώς μικρότερο καλάθι…)

Τολμηροί Τοξότες, έχετε αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, πολλές ιδέες και ακόμη περισσότερες συμπάθειες (πως το καταφέρνετε με τον Κρόνο είναι ένα θαύμα που μόνο ο Τοξότης μπορεί να το κάνει). Συνεχίστε τη διεκδίκηση των θέλω σας. Μην αφήνετε όμως οικονομικές ή νομικές εκκρεμότητες πάνω στη φούρια σας!

Ανεβασμένοι Αιγόκεροι, η διάθεση φτιάχνει και νιώθετε ικανοί να φέρετε σε πέρας τα πάντα και με απόλυτη επιτυχία μάλιστα! Όλα βαίνουν λίαν καλώς, πλην όμως, προς το τέλος του μήνα κάποιες εντάσεις στην οικογένεια θα σας προσγειώσουν λίγο ανώμαλα κι εσάς και την.. τσέπη σας. Ψυχραιμία και οικονομία πάνω από όλα…

Υπερδραστήριοι Υδροχόοι, παρόλο που θα επιθυμούσατε λίγη απομόνωση, λίγη χαλάρωση και ενδοσκόπηση (μα πόση πια;) οι καιροί δεν ευνοούν. Τώρα είναι η ώρα να δραστηριοποιηθείτε και να δώσετε όλο σας το είναι για τους στόχους σας. Επαγγελματικά, κοινωνικά και συναισθηματικά. Τέρμα τα γκάζια!

Σεβαστοί Ιχθείς, ο λόγος σας θα είναι διαταγή αυτό το μήνα. Φροντίστε λοιπόν να είστε ακριβείς, σαφείς και κυρίως ολιγόλογοι. Τα φρου-φρού του ψαριού και οι πολλές ευαισθησίες καλό είναι να λείψουν. Οργανωθείτε και αποφύγετε καθυστερήσεις και αμέλειες. Σας εκτιμούν, αξιοποιείστε το τώρα!

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ζώδια Νοεμβρίου από την Ντάλια

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: