Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ζώδια Δεκεμβρίου από την Ντάλια

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 00:00:00
Γλεντζέδες Κριοί, η ψυχή και το κορμί σας θέλουν να βουλιάξουν στο γλυκό κρασί της χαράς και του γλεντιού. ΟΚ, ίσως δεν είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά στην προώθηση των σοβαρών σας θεμάτων. Γιορτάστε το τέλος μια δύσκολης χρονιά και έξω καρδιά (αλλά μέσα αυτιά γιατί πολλά θα σας πουν και δεν θα πραγματοποιηθούν… όλα!)

Κλείνοντας λογαριασμούς Ταύροι, ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε επιτέλους σε μια τάξη θέματα που σας απασχολούσαν καιρό. Μην αμελήσετε όμως και τη διασκέδαση σας, προκειμένου να αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Αν κάποια επαγγελματικά, δείχνουν να κολλούν, θυμηθείτε πως η σιωπή είναι χρυσός και τα αγαθά της… υπομονής!

Αστέρες Δίδυμοι, μπορείτε με επιτυχία να προωθήσετε σχέδια και συμφέροντα και κυρίως να «πουλήσετε» τον ταλαντούχο εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο ένστικτό σας και στην διπλωματική σας ικανότητα. Μη γίνεστε συγκεντρωτικοί, αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι για να μοιραστείτε μετά τη χαρά της επιτυχίας όλοι μαζί. Επίσης μη γίνεστε ανυπόμονοι!

Σε επαγρύπνηση Καρκίνοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχτούν έτσι ώστε τα σχέδια σας να επιτύχουν. Προγραμματίστε το πώς θα περάσετε τις γιορτές και προτιμήστε το ζεστό «οικογενειακό» περιβάλλον κι όχι περίτεχνες και δαπανηρές φιέστες. Ανοιχτείτε στους ανθρώπους σας και δώστε χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν θετικά…

Ριψοκίνδυνοι Λέοντες, προσοχή μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας κι ας είναι όντως πολλές. Οι αγώνες που δίνετε είναι πολλοί και σε πολλά επίπεδα, αλλά δε μένετε μόνοι ούτε αβοήθητοι. Πάντα κάποιος είναι δίπλα σας αν όχι για να λύσει, τουλάχιστον για να σας στηρίξει ή να δώσει μια καλή ιδέα, που ενίοτε είναι… όλα τα λεφτά. Νέες γνωριμίες που μπορούν να βάλουν πλάτη.

Pay time Παρθένοι, οι πρώτες απολαβές (ηθικές και υλικές) είναι ήδη στο τσεπάκι σας. Έρχονται κι άλλες! Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πήρε και σήκωσε όλους τους τομείς στη ζωή σας, νιώθετε πλέον δυνατοί, πεισμωμένοι και με αυτοπεποίθηση αλλά και με ένα κουσούρι καχυποψίας για όλους και όλα. Αυτό περιορίστε το (χωρίς να σημαίνει ότι καταπίνετε αμάσητα τα πάντα).

Με άσο στο μανίκι Ζυγοί, και με λοιπούς μπαλαντέρ να εμφανίζονται όταν πρέπει μια χαρά κλείνει η χρονιά και ξεκινά η επόμενη. Τώρα μπορείτε να κάνετε να… σκάσουν οι οχτροί που σας υπονόμευσαν το προηγούμενο διάστημα. Γοητέψτε αφεντικά, συνεργάτες, φίλους και εραστές (με τους τελευταίους κάντε το έξυπνα, μην έχετε τίποτα «μπλεξίματα» και συνωστισμούς χριστουγεννιάτικα!)

Busy, busy, busy Σκορπιοί, πολλές δουλειές πρέπει να γίνουν και θα γίνουν τελικά όσο κι αν δεν ξέρετε πως στην ευχή θα τα καταφέρετε. Τόσο η ενέργεια όσο και η δημιουργικότητα σας είναι στο ζενίθ αλλά και η ερωτική διάθεση δεν πάει πίσω. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. Όλα καλά λοιπόν. Τι το θέλετε τόσο άγχος; Θερίζουν τα ψυχοσωματικά, δεν το ακούσατε;

Βέρα στο δεξί Τοξότες, ή υπογραφή με το δεξί. Γενικώς ανάληψη ευθυνών και δεσμεύσεων που πια δεν σας τρομάζουν ούτε πάτε να τις αποφύγετε. Διανύσατε πολύ δρόμο (και όχι εύκολο) για να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Τώρα είναι που χτίζετε με σχέδιο και γερά υλικά την καινούργια σας ζωή. Οι γιορτές αυτές παρόλο που δεν θα είναι φασαριόζικες, θα αφήσουν το αποτύπωμά τους.

Ακούραστοι Αιγόκεροι, όλα από τα χέρια σας περνάνε αλλά δεν παραπονιέστε καθόλου για αυτό, ίσα-ίσα σας δίνει χαρά (αλλά και επιτυχία εφόσον με ότι καταπιάνεστε το καταφέρνετε). Και δε φτάνουν όσα ήδη κάνετε αλλά θέλετε κι άλλα καινούργια πεδία δράσης, που ανακαλύπτετε αυτό το μήνα. (Ανάμεσα σε όλα φροντίστε τα περιουσιακά σας, κάτι παίζει εκεί…)

Τέλος καλό Υδροχόοι, ναι η χρονιά τελειώνει διαφορετικά από ότι άρχισε. Η αυτοπεποίθηση επιστρέφει, τα δεδομένα αλλάζουν υπέρ σας στα επαγγελματικά και η δικαίωση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Νέες γνωριμίες που επιτέλους έχουν κάτι να σας πουν και κάπου να σας πάνε. Για τις γιορτές μην καλέσετε εσείς, αφήστε και μια φορά τους άλλους να σας περιποιηθούν!

Δυναμικοί Ιχθείς, δραστηριοποιείστε και αυτό βγαίνει και στο… κοινό. Είστε καλεσμένοι παντού και οι προσφορές, παντός είδους, έρχονται με το τσουβάλι! Μην το πολυσκέφτεστε, δεχτείτε. Καραδοκεί το θετικό απρόοπτο. Οι όποιες κωλυσιεργίες σε πρακτικά θέματα, απλά είναι θέμα χρόνου δεν προμηνύουν δα, κάποια καταστροφή (αμάν πια με την ανασφάλεια σας!)

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ζώδια Δεκεμβρίου από την Ντάλια

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: