Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ζώδια 2017 από την Ντάλια

Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 00:01:00
«Ο λόγος μου συμβόλαιο» Κριοί, ό,τι έχετε αποφασίσει τηρήστε το. Ό,τι ΘΑ αποφασίσετε μέσα στο 2017 υποστηρίξτε το επίσης. Δε θα είναι εύκολη κάποιες φορές αυτή η συνέπεια μα αυτή και μόνο αυτή θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Οι συνεργασίες και τα ερωτικά σας δίνουν ικανοποίηση για όλο το πρώτο μισό του χρόνου και κοντά σε αυτά τσιμπάνε το κατιτίς τους και τα οικονομικά, αρκεί να μην κάνετε παρορμητικά έξοδα. (Επίσης μην αφήνετε φορολογικές ή άλλες εκκρεμότητες).

«Μπαμπά μην τρέχεις» Ταύροι, θα χρειαστεί μπόλικη υπομονή το 2017. Όχι γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αλλά θα σας δοθούν ευκαιρίες θα πρέπει να τις ζυγίσετε και να τις ματαξαναζυγίσετε για να μην πέσετε σε παγίδες. Μην κάνετε επικίνδυνα ανοίγματα στα επαγγελματικά με παράτολμες οικονομικές επενδύσεις και μη δίνετε βάση σε φήμες και υποσχέσεις μέχρι το τέλος καλοκαιριού. Όσο για τα ερωτικά… ευκαιρίες δε θα λείψουν αλλά κι εδώ χρειάζεται χρόνος.

«Φτου και βγαίνω!» Δίδυμοι, ο κόσμος ξαναγίνεται φιλικό περιβάλλον για εσάς το 2017. Δεν είναι ότι παύουν οι δυσκολίες αλλά εσείς έχετε πια δυναμώσει, οι σκάρτες παρέες έχουν αραιώσει και η δημιουργικότητα σας έχει ξανανιώσει για τα καλά. Τι λείπει πια; Λίγο περισσότερος ρεαλισμός, λίγο λιγότερες ψευδαισθήσεις. Συνεχίστε τον ακούραστο αγώνα σας στα επαγγελματικά αλλά μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σας (και το ίδιο ισχύει και συναισθηματικά).

«Adams family» Καρκίνοι, η οικογένεια θα σας απασχολήσει πολύ, αλλά με την καλή έννοια το 2017. Δηλαδή, είτε εσείς «ανοίγετε» και θέλετε να έρθετε πιο κοντά, να μοιραστείτε και να δεθείτε πιο πολύ στην οικογένεια σας (ίσως να δημιουργήσετε δικιά σας;) ή είναι η φαμίλια που θα σας σώσει την κατάλληλη στιγμή προσφέροντας σας ηθική και υλική στήριξη. Αν οργανωθείτε σωστά και δουλέψετε μεθοδικά στα επαγγελματικά μετά το Μάιο θα ζήσετε μεγάλες στιγμές.

«Ο νέος είναι ωραίος» Λέοντες, ο νέος χρόνος, ο νέος στόχος, ο νέος γενικώς… Αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς… Για το 2017 λοιπόν, ανακαλύψτε τον καινούργιο σας σκοπό που θα σας δώσει πάθος και έμπνευση αλλά επιδιώξτε τον με τα εργαλεία που ήδη έχετε και μην τα τινάξετε όλα στον αέρα όσο και αν αυτό σας φαίνεται συναρπαστικό. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας (σχέσεις, δουλειές, έσοδα) και χρησιμοποιήστε τα σα βάση για να χτίσετε ένα γερό καινούργιο αύριο.

«Καρότο και μαστίγιο» Παρθένοι, με έμφαση στο καρότο ευτυχώς… Το μαστίγιο του Κρόνου στον Τοξότη παραμένει βέβαια μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά η βοήθεια θα αυξάνεται σταδιακά όσο η χρονιά προχωράει. Προετοιμαστείτε να κουραστείτε στη δουλειά αλλά εφόσον αυτό σημαίνει οικονομική βελτίωση και επαγγελματική καταξίωση είναι για καλό. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει. Είναι στο χέρι σας όμως να βρείτε λύσεις αλλάζοντας το πώς βλέπετε τα πράγματα.

«Δρομείς μακρινών αποστάσεων» Ζυγοί, παρόλο που εσείς επιθυμείτε κάτι πιο θεαματικό και σύντομο για να νικήσετε και να δοξαστείτε, το 2017 σας λέει πως το έπαθλο θα έρθει από αγώνες… αντοχής, ευελιξίας, διπλωματικότητας. Μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και βάλτε νέους συμμάχους στη ζωή σας, ερωτικά και επαγγελματικά. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στα οικονομικά και ανακαλύψτε την υψηλή τέχνη της σωστής διαχείρισης των χρημάτων σας.

«Πάλης ξεκίνημα» Σκορπιοί, πάλι πάλη; Ω, ναι αλλά με πολλές παραπάνω δεξιότητες και με πολύ καλύτερες προοπτικές. Τι μένει να αφήσετε πίσω τους φόβους και να ξεκινήσετε. Και θα το κάνετε εκεί γύρω στο Μάρτιο, που κάτι ή κάποιος θα σας δώσουν τα φτερά για να το κάνετε. Όλη η σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων θα έρθει να πιστωθεί στην νέα σας προσπάθεια στα επαγγελματικά αλλά και στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα ερωτικά σας. Ανασκουμπωθείτε και μη σταματάτε πουθενά.

«And the Oscar goes to…» Τοξότες, η γλυκιά ανταμοιβή για τους κόπους δύο χρόνων έρχεται επιτέλους το 2017. Βέβαια ο Κρόνος είναι ακόμη στο ζώδιο σας, αλλά οι δύσκολοι αγώνες (κυρίως με τον εαυτό σας και την ανάληψη ευθυνών) έχουν δοθεί. Έχετε πια αλλάξει και το μόνο που μένει είναι να δώσετε να το καταλάβουν οι άλλοι. Τόσο επαγγελματικά, όσο και στο συναισθηματικό τομέα. Πως γίνεται αυτό; Μιλήστε με σαφήνεια και φερθείτε με συνέπεια. Τόσο απλά.

«Ποιος στ’ αλήθεια είμαι εγώ» Αιγόκεροι, ο καινούργιος σας εαυτός που εμφανίζεται στη σκηνή το 2017 είναι άλλο ένα σας κομμάτι που πάσχιζε χρόνια να εκφραστεί. Ενεργοποιείται με τις καινούργιες συνθήκες που διαμορφώνονται στο χώρο της εργασίας και του σπιτιού που σας επιβάλλουν πλέον να δείτε τι αληθινά θέλετε για τη ζωή σας. Μην κάνετε πίσω για χάρη των άλλων ή για να μην τσαλακώσετε την εικόνα σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

«Αυλαία και πάμε!» Υδροχόοι, ήρθε η ώρα να βγείτε στη σκηνή. Θάρρος και χαμόγελο. Όλα τα άλλα τα έχετε κάνει επιμελώς όλο το προηγούμενο μακρύ διάστημα. Εκφραστείτε και λάμψτε. Επαγγελματικά, τολμώντας να κάνετε αλλαγές και αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ερωτικά, αποχαιρετώντας οριστικά το παρελθόν και δρώντας με γνώμονα τι βαθιά επιθυμείτε εσείς. Ε, όσο για τα οικονομικά, ακόμα μνημόνιο έχουμε… συντηρητική ρευστότητα αλλά τουλάχιστον δε χρωστάτε.

«Ο πιο καλός ο μαθητής» Ιχθείς, θα προβιβαστεί το 2017. Ο μαθητής όμως που δεν δε διάβασε, ή αντέγραψε, ή δεν εμφανίστηκε στις εξετάσεις γιατί ξενύχτησε για ποτάκια θα μείνει μετεξεταστέος για άλλη μια χρονιά σκληρής μελέτης. Είναι στο χέρι σας. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην καριέρα σας κι αν έχετε προετοιμαστεί καλά μιλάμε για ένα καλό και μακρύ μέλλον. Αν όχι… Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις στα συναισθηματικά το πρώτο μισό του χρόνου. Μπορεί ό,τι λάμπει να μην είναι χρυσός.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ζώδια 2017 από την Ντάλια

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: