Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ζώδια Φεβρουαρίου από την Ντάλια

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 00:00:00
Ορμητικοί Κριοί, με μια Αφροδίτη που εγκαθίσταται στο ζώδιο σας για τα καλά τι άλλο μπορεί κανείς να περιμένει εκτός από καλά νέα; Έρωτες κεραυνοβόλοι, υπερδραστηριότητα, ενεργητικότητα, κέφια τρελά! Νιώθετε έτοιμοι να μπείτε στο παιχνίδι και να το πάρετε διπλό! Επειδή όμως υπάρχουν και τα… υπόλοιπα ζώδια, όλων αυτών που σας πλαισιώνουν δηλαδή (και δεν έχουν την ίδια Αφροδίτη), λίγη προσοχή στις σχέσεις σας με τους δίπλα που δεν ακολουθούν τον ιλιγγιώδη σας ρυθμό!

Ατζαμήδες Ταύροι, η συνηθισμένη σας προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει ένα διάλειμμα το Φλεβάρη και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει ειδικά, αν έχετε πράγματα που θέλουν να μείνουν κρυφά και ακόμη ειδικότερα, αν αυτά είναι ερωτικού περιεχομένου. Ο ωχαδερφισμός που σας κατακλύζει αυτό το μήνα θέλει μια κάποια ρέγουλα γιατί μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση και να προξενήσει τριγμούς σε σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Πρωταγωνιστές Δίδυμοι, για άλλη μια φορά θα γίνετε το συν της συντροφιάς, της ομάδας, του γραφείου, της τάξης, του κόμματος κι ότι άλλο αφορά παραπάνω από ένα άτομα, εν ολίγοις. Μέσα σε τόσο κόσμο φυσικά και θα βρείτε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να αναζωογονηθείτε. Με όλη αυτή όμως την οργιώδη σας κοινωνικότητα ενδέχεται να αποξενώσετε το σύντροφο σας που μπορεί να νιώσει ότι απομακρύνεστε από τη σχέση (ή μήπως έχετε ήδη απομακρυνθεί και για αυτό όλα αυτά τα σούρτα-φέρτα;)

Επίμονοι Καρκίνοι, όχι μην τα παρατήσετε τώρα, παρόλο που τα πράγματα στη δουλειά δείχνουν ότι είναι λίγο πιο δύσκολα από ότι τα περιμένατε. Η ανταμοιβή είναι στην επόμενη στροφή λίγο πιο κάτω. Μην τα παρατήσετε ακόμα κι αν είναι λίγο άχαρο που τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν ούτε μια τόση δα σπατάλη να το ρίξετε λίγο έξω, να ξεσκάσετε. Μην τα παρατήσετε ακόμη και με το αμόρε σας, δώστε του μια ευκαιρία. (Προσοχή, μία μόνο! Μετά…)

Ανανεωμένοι Λέοντες, η Αφροδίτη στον Κριό είναι ένα ντους δροσιάς και για εσάς. Επαγγελματικές ευκαιρίες, ταξίδια και φλερτάκια σας τονώνουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση αλλά… που είναι η φάκα πίσω από το ροκφόρ; Οι επιλογές που θα κάνετε μέσα σε αυτό το αισιόδοξο κλίμα πρέπει να γίνουν έχοντας στο νου το βάθος χρόνου και όχι την εντύπωση της στιγμής. Όσο καλή ή απολαυστική αν σας φαίνεται μια ιδέα, μια δουλειά ή ένα πρόσωπο, σκεφτείτε, θα αντέξει στο χρόνο;

Ανυπόμονοι Παρθένοι, δε γίνονται όλα μαζί και δε γίνονται τώρα. Τα καλά νέα είναι πως παρουσιάζονται ευκαιρίες για να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες που χρόνιζαν αλλά και για να αυξήσετε (αν οργανωθείτε) τα έσοδα σας. Αξιοποιήστε τις ιδέες που σας έρχονται αλλά κρατήστε τις για εσάς προς το παρόν, γιατί το παρασκήνιο δουλεύει πυρετωδώς (ευτυχώς, όχι μόνο για κακό σας). Μην πέφτετε στα ερωτικά με τα μούτρα και πάρτε κι ένα τηλέφωνο τη μάνα σας.

Ερωτικοί Ζυγοί, ο κόσμος χάνεται και ο Ζυγός ερωτεύεται. Ευτυχώς θα μου πείτε για να πάρει και μια ανάσα, από τη ρουτίνα. Η ερωτική σας ζωή λοιπόν απογειώνεται, είτε με τον ήδη σύντροφό σας, είτε με ένα καινούργιο αμόρε, είτε… με κάποιο μέχρι πρότινος φιλικό πρόσωπο! Αυτό το τελευταίο κάπως θα σας αναστατώσει τη ζωή παραπάνω για αυτό μέχρι να ξεκαθαρίσετε τι σας γίνεται, ξεκαθαρίστε τα θέματα της δουλειάς που χρειάζονται κι αυτά ένα συμμάζεμα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Διπολικοί Σκορπιοί, οι επαγγελματικές ευκαιρίες βελτιώνονται αισθητά από την άλλη δε μένει τίποτα στην τσέπη γιατί η οικογένεια ή το σπίτι όλο ζητούν και ζητούν. Από τη μία θέλετε τα ερωτικά σας σταθερά και ασφαλή κι από την άλλη είστε έτοιμοι να πάτε για τρέλες στις Σεϋχέλλες, να αναστενάξουν τα κοχύλια. Από τη μια σας πιάνουν τα κλειστά σας και η απαισιοδοξία σας κι από την άλλη βρίσκετε λύσεις για τα πάντα και κάνετε την παρέα να τα σπάει με το καυστικό σας χιούμορ. Τι ασπρόμαυρος Φλεβάρης!

Συνεπαρμένοι Τοξότες, ναι ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει και σας χτύπησε την πόρτα έτσι χειμωνιάτικα. Ναι η ζωή είναι ωραία. Ναι είστε στον Παράδεισο αλλά της… Ελλάδα του 2017 για αυτό παρά τον απόλυτο έρωτα, ρίξτε μια ματιά και στα επαγγελματικά σας γιατί καραδοκούν ευκαιρίες αρκετά επικερδείς αλλά και στα οικογενειακά σας που μάλλον κάποιος έχει την ανάγκη σας και θα πρέπει να τον στηρίξετε. Τέλος, μην αφήσετε τίποτα για αύριο. Βάλτε τώρα που γυρίζει!

Θεωρητικοί Αιγόκεροι, παρόλο που εσείς είστε άνθρωποι των έργων καλό θα είναι αυτό το μήνα να αξιοποιήσετε τους λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς και να μηχανευτείτε σχέδια και τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας αλλά και να καλυτερεύσετε την ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν επίσης να αφιερώσετε και λίγο παραπάνω χρόνο στην οικογένειά σας. Μη δείξετε την οποιαδήποτε βιασύνη και αυτό καλό είναι να το κρατήσετε και ως συμβουλή για τον τρόπο που οδηγείτε.

Ενθουσιώδεις Υδροχόοι, χειρόφρενο τώρα και αλλαγή πορείας. Η πολλή κατανόηση και η συγκαταβατικότητα τέλος. Όσοι δεν μπορούν να δεχτούν το καινούργιο σας πρόσωπο, τέλος κι αυτοί. Τώρα είστε εσείς και μόνο εσείς, άντε κι ο καινούργιος σας έρωτας (ή ένα παλιός που ξαναφούντωσε;) Μόνο, πάνω στην άκρως γοητευτική τρέλα σας , μην αφήσετε απλήρωτες τις δόσεις. Α, και προσέξτε τι θα υπογράψετε για την καινούργια σας δουλειά. Τα μικρά γράμματα έχουν παγίδες.

Αγχωμένοι Ιχθείς, ναι μεν το άγχος είναι το φυσικό σας περιβάλλον όπως και η ευαισθησία αλλά ο συνδυασμός των δυο τους και δη, ο μακροχρόνιος είναι επιβαρυντικά για την υγεία. Για αυτό τιθασεύστε τα και κάντε κι ένα τσεκ απ, καλού κακού. Γιατί το άγχος αυτή τη φορά; Μα γιατί άλλο; Για τους λογαριασμούς (κάποιοι από παλιά) που σκάνε με καταιγιστικό ρυθμό αλλά και για την επαγγελματική ασάφεια που κρύβεται σε ένα μη ελεγχόμενο παρασκήνιο. Λίγη ακόμα υπομονή, λίγη βρε!

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ζώδια Φεβρουαρίου από την Ντάλια

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: