Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

To Τίμιο Ξύλο και η άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής στο Νέο Ηράκλειο

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 13:49:00
Παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Δημοτικών Αρχών και του ευσεβούς λαού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Ηρακλείου το Τίμιο Ξύλο και την άφθαρτη χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής που εκομίσθησαν στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας από την Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

Στη συνέχεια τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και με τη συμμετοχή πολλών Κληρικών.

Επί τη ελεύσει των Ιερών Σεβασμάτων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. Ιερά Παράκληση προς ενίσχυση και ευλογία των μαθητών που μετέχουν στις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις, και την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 8.00μ.μ. Ιερά κατανυκτική Αγρυπνία.

Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Λείψανο θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Ηρακλείου έως το Σάββατο 19 Μαΐου το απόγευμα και στη συνέχεια και ώρα 7.00μ.μ. θα μεταφερθούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Ιωνίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

To Τίμιο Ξύλο και η άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής στο Νέο Ηράκλειο

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: