Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 19:13:00
Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών ξεκίνησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Σε συνεργασία με την ΜΚΟ Έθελον, η οποία συμβάλλει με τους εθελοντές καθηγητές, ο Δήμος προσφέρει ακόμα ένα πρόγραμμα για τα μεγάλα παιδιά της πόλης, που έσπευσαν να γεμίσουν τα διαθέσιμα τμήματα των μαθημάτων.

Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, στον χώρο του ΚΑΠΗ Καναπίτσας, από τις 9.00 έως τις 10.30, και του ΚΑΠΗ Πρασίνου Λόφου, από τις 11.00 έως τις 12.30.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ μαθαίνουν τα βασικά της συνεννόησης αλλά και της γραφής στην αγγλική γλώσσα με στόχο σύντομα να μπορούν να καταλαβαίνουν και να συνομιλούν σε καθημερινές καταστάσεις.

Το πρώτο μάθημα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ο εντεταλμένος για τα ΚΑΠΗ δημοτικός συμβούλος, Γιώργος Οικονομίδης.

«Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα από τα αυτονόητα, από τα συνηθισμένα. Φροντίζουμε να κρατάμε τα μέλη των δημοτικών μας ΚΑΠΗ, πέρα από υγιή, δραστηριοποιημένα, σε επαφή με την σύγχρονη εποχή. Για αυτό και τους προσφέρουμε μαθήματα χρήσης υπολογιστών, τάμπλετ, τώρα δε τους μαθαίνουμε και Αγγλικά. Θα υπάρξει και συνέχεια…», σχολιάζει ο Γιώργος Οικονομίδης.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: