Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ν.Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν με επιτυχία οι διαλέξεις του κέντρου φιλοσοφίας

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 11:06:00
Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου η πρώτη από τη σειρά διαλέξεων που έχουν προγραμματιστεί με κύρια θεματική ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η Χρυσάνθη Κεχρολόγου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, ανέπτυξε το θέμα «Οκτώβρης του 17 και τα διλήμματα του σήμερα» στην κατάμεστη αίθουσα του ΠΠΙΕΔ. Η επικαιρότητα του θέματος, λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, έδωσε την ευκαιρία να αποτιμηθούν οι παρακαταθήκες της και να ανοίξει μια πλούσια συζήτηση γύρω από την μεγαλύτερη επανάσταση της σύγχρονης ιστορίας.

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη Διδάκτορα Φιλοσοφίας Χρυσάνθη Κεχρολόγου και τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό (Α.Π.Θ.) με την διάλεξη αυτή εγκαινίασε ένα ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, το οποίο θα φιλοξενήσει διαπρεπείς πανεπιστημιακούς σε σειρά διαλέξεων.

Η επόμενη διάλεξη θα δοθεί στις 23 Οκτωβρίου από τον Καθηγητή Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, Σωκράτη Δεληβογιατζή και θα έχει θέμα «Οι προκλήσεις της πολιτικής». Οι διαλέξεις έχουν προγραμματιστεί κάθε δεύτερη Δευτέρα και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΠΙΕΔ με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 213-2049004 και 213-2049005.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ν.Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν με επιτυχία οι διαλέξεις του κέντρου φιλοσοφίας

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: