Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Συμβάντα με τη Βάντα/Σήμερον: Ωχ Θε μου! Ωχ Θε μου! season 2

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 00:00:00
###H εκδίκηση της Ιστορίας (αλλά και γενικώς) είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

###Αξέχαστη έχει μείνει η σκηνή στον Αντέννα όπου η Μαρία Δαμανάκη (τι κάνει αυτή η ψυχή;) αναφώνησε το σφόδρα απηυδισμένο: «Ωχ Θε μου! Ωχ Θε μου!», μετά το ανελέητο μονότερμα της Κατερίνας Παπακώστα…

###Και κοίτα φίλε μου πώς έρχονται τα πράγματα… Τώρα η Παπακώστα διαγράφεται από τη ΝΔ, εξαιτίας του προφέσορα στο καταιγιστικό παραλήρημα και δη, στο …τηλεοπτικό γυαλί.

### Γιατί έλα τώρα, η Παπακώστα πλήρωσε την μη αδωνοποίηση της (ωχ Θέ μου-ωχ Θε μου, τώρα πάει) ως νεοδημοκρατικό πολιτικό ον.

###Και σκέφτηκε κι ο Κούλης «ρε κάτσε μη την πληρώσω κι εγώ!» κι έτσι τη διέγραψε την κυρία Κατερίνα, που ως γνωστόν είναι και Καραμανλικιά (ουπς!)

###Μωρέ πυγμή ο Πρόεδρος! (Έτσι θέλει να τον λέμε, το είπε και στον Καραχάλιο.)

###Ποιος ξέρει πια τι «ωχ Θε μου» δημοσκοπήσεις είναι αυτές που έρχονται στην Πειραιώς και τον φτάνουν να κάνει τέτοιες κινήσεις απελπισίας, να κρέμεται απ’ τον Άδωνη κι από λοιπές πατρίδες-θρησκείες-οικογένειες.

###(Αμάν κι εσύ βρε Κώστα μου μ’ αυτή τη σιωπή. Σπασ’ τη επιτέλους τη ρημάδα. Πόσες πίστες θ’ ανέβεις πια; Εδώ το κόμμα τις κατρακυλάει πέντε-πέντε ως παράγοντας πολιτικής!)

###(Ή έστω ο άλλος Κώστας! Το μικιό, ο Περιφερειάρχης... Το βλέπεις το παιδί, στροφάρει.)

###Εντάξει, δε λέω, ο οικονομικός μπαμπούλας δε φαίνεται να φτουράει σαν τακτική και χρειάζονται σκληροπυρηνικά μέσα για να πέσουν τα ψηφαλάκια, σα να λέμε: «Ο Ρουβίκωνας βίασε άνεργη 3τεκνη μάνα, βρέθηκε πανούκλα στα ΚΕΠ, η Μπαζιάνα έβαλε λάθος ξώφτερνο», ό,τι τον κινητοποιεί τον καθένα μας όσο πιο βαθιά γίνεται… αλλά και πάλι ρε Πρόεδρε, έτσι δεν παράγεται πολιτική και πόσο μάλλον έργο.

###Μωρέ και για τα ψηφαλάκια καλά-καλά δεν ξέρω. Γιατί να ξανάρθει στα πράγματα θέλει μεν ο Νεοδημοκράτης κι απ΄ τον Πορτοσάλτε μόνο ενημερώνεται αλλά έχει και την ανάμνηση του Εθνάρχη ρε αδελφέ... Αν μη τι άλλο, χρειάζεται ένα πολιτικό εκτόπισμα η δουλειά…

###Τα ΄δαμε και του Γιώργου τα χαΐρια…

###(Κι εκείνος ο μακαρίτης ο Επίτιμος Μητσοτάκης, του αλλουνού του παιδί το είδε ότι ήτανε σκράπας και το είπε για τον ΓΑΠ: «Δεν κάνει το παιδί»… Το δικό του δηλαδή, πώς το έκοψε; Για ελπίδα της παράταξης και του έθνους;)

###Θα μου πεις, τι κόπτεσαι; Κόπτομαι φίλε μου. Διότι έτσι δουλεύει το πράγμα στη δημοκρατία. Να υπάρχει μια σοβαρή αντιπολίτευση για να δαγκώνει το καρούτζαφλο της κυβέρνησης άμα στραβοπατήσει και πάει να μου φάει το δίκιο. Να ξέρω κι εγώ η δημοκρατευάμενη ότι άμα έσφαλλον, την επόμενη τετραετία, θα τον μαυρίσω τον ερίφη.

###Όχι να τον μαυρίσω επειδή θέλουν να μου φάνε το δίκιο (ή μάλλον, να μου το ΞΑΝΑφάνε) οι αντιπολιτευάμενοι κι ο Πορτοσάλτε, λόγω τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης.

###(Να πεις ότι έχει μείνει να φαγωθεί και τίποτα; Κάτσε να πληρώσω και τα αναδρομικά στους ΝουΔουΠασοκοβουλευτές και πάπαλα!)

###(Εντάξει, για τους δικαστικούς δεν θα πω. Δικαιούνται οι άνθρωποι να κανονίζουν τα του οίκου τους μόνοι τους, τι στην ευχή; Κι εμείς τις βάρδιες στη δουλειά μόνοι μας τις βγάζουμε. Εντάξει, θα μου πεις δε βγάζουμε μισθοδοσία, αλλά εμείς δεν τελειώσαμε και Νομικές…)

###Ερώτηση: Αληθεύει ότι ο Άκης κι ο Μαντέλης είναι στους βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά;

###Αν υποψιαστώ ότι θα πληρώσω πάλι το κρόσι στον καναπέ (2.626,57 ευρώ, μην ξεχνιόμαστε) του Άκη και της Σταμάτενας…

###(Σαν το μαυρόσκυλο του Μακρόν θα πάω και τςςςςς… να καθαρίσει και το νεφράκι μου.)

###Αλλά ας μη μιλάω για το πρώην ΠΑΣΟΚ μέρες που είναι και εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας του νέου κεντροαριστερού φορέα…

###(Ήθελα να ‘ξερα ο Σημίτης τι θα ψηφίσει…)

###(Τέτοια… νεότητα φορέα. Είδα και την κυρία Καιτούλα περιχαρή, σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου-δεν θα πω ποιου- να φιλάει με το ίδιο κραγιόν, το ίδιο μαλλί και το ίδιο βεραμάν πουκάμισο όπως καμιά εικοσαριά χρόνια πριν….)

Βάντα Κακιοπούλου

Ωχ Θε μου! Ωχ Θε μου!

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Συμβάντα με τη Βάντα/Σήμερον: Ωχ Θε μου! Ωχ Θε μου! season 2

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: