Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

"Ίριδα" Νέας Ιωνίας: Εργαστήρι γονέων 2018

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 11:30:28
To Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « ΊΡΙΔΑ» , Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ στοχεύοντας στην ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου και στη βελτίωση τους κλίματος στην οικογένεια προχωρά στη δημιουργία σεμιναριακού εργαστηρίου γονέων.

Το εργαστήρι γονέων διάρκειας 5 συναντήσεων , εβδομαδιαίας βάσης, περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές : Δεξιότητες που βελτιώνουν την Επικοινωνία στην Οικογένεια , Μαθαίνω να αναγνωρίζω και να εκφράζω τα συναισθήματα μου, Ενισχύοντας την Αυτοεκτίμηση μου, Η σημασία των ορίων και των κανόνων στη λειτουργια της Οικογένειας. Οι συναντήσεις φέρουν βιωματικό και θεωρητικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιούνται στο χώρου Κέντρου, Πριγκηποννήσων 4, 2ος όροφος.

Θα υλοποιηθούν δυο εργαστήρια γονέων, ένα πρωινό και ένα απογευματινό, σε σταθερή μέρα και ώρα.

Το απογευματινό εργαστήρι ξεκινά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και ώρες 5.30-7.30 μμ και το πρωινό εργαστήρι την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ώρες 10-12 πμ Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων , ανά εργαστήριο, ορίζεται στα 16 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη γραμματεία του Κέντρου στα τηλ 210 2715660 και 2102715379, ως τις 31 Ιανουαρίου.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες/ διευκρινήσεις, παραμένουμε στη διάθεση σας.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου παρέχονται δωρεάν.

Βλασσάς Παναγιώτης

Πρόεδρος Δ.Σ

Δημοτικός Σύμβουλος

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

"Ίριδα" Νέας Ιωνίας: Εργαστήρι γονέων 2018

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: