Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Αίτημα προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την αντιπλημμυρική θωράκιση.

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 16:02:00
Στην αρχή ήταν τα «ακραία καιρικά φαινόμενα», η «γραφειοκρατία», ο …«δασάρχης» και άλλα παρόμοια γραφικά, όσα κατέγραφαν ως αιτίες για τις πλημμύρες τα στελέχη της περιφερειακής αρχής Αττικής. Από την περασμένη βδομάδα, προστέθηκαν και κάτι … «βοσκοί που μπαζώνουν ρέματα για να μην χάνουν τα πρόβατά τους…». Το παραπάνω δεν ειπώθηκε σε κανένα καφενείο «μεταξύ τύρου και αχλαδίου», αλλά σε συνέντευξη τύπου της περιφέρειας που διαφήμιζε τα «αντιπλημμυρικά έργα του Πειραιά» (!).

Μάλιστα, μόλις τρεις μέρες μετά τις νέες δικαιολογίες της Περιφέρειας ένα ακόμα μπουρίνι μετέτρεψε δρόμους σε χείμαρρους σε όλη την Αττική. Και με την πρώτη λιακάδα μετά τη νεροποντή, βγήκε πάλι η περιφερειακή αρχή να κάνει τις διαπιστώσεις της για την «κλιματική αλλαγή» με ημερίδες και συζητήσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Φταίει λοιπόν κάθε πιθανή και απίθανη αιτία για τις πλημμύρες, εκτός από την πολιτική που εφαρμόζουν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και οι αντίστοιχες πλειοψηφίες της Περιφέρειας, που αφήνουν αθωράκιστες τις γειτονιές μας. Πώς γίνεται όλα αυτά τα αίτια να εντοπίζονται πάντα και μόνο εκεί που μένουν οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες, η φτωχολογιά της Αττικής, ακόμα δεν μπορεί να εξηγηθεί από τους φωστήρες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής επαναφέρει το αίτημά της, άμεσα να συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο, με βασικό θέμα την αντιμετώπιση της τραγικής αυτής κατάστασης, με την πρώτη νεροποντή να πνίγονται λαϊκά νοικοκυριά στις λάσπες. Να αποφασιστούν συγκεκριμένα μέτρα άμεσης ανακούφισης και αντιπλημμυρικά έργα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στη Μάνδρα και σε άλλες περιοχές με εντοπισμένο πρόβλημα.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Αίτημα προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την αντιπλημμυρική θωράκιση.

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: