Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Τα Βάντα όλα: Μάθε μπαλίτσα απ’ τον Βλαδίμηρο!

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 12:30:00
###Και του το ΄γραψε, να πεις ότι δεν του το ‘γραψε η Χίλαρυ στο τουίτερ; Τι δεν ήθελε το καλό του; Του το ‘πε ξεκάθαρα: «Ερώτηση προς τον πρόεδρο Τραμπ πριν συναντήσει τον Πούτιν: Ξέρεις με ποια ομάδα παίζεις; »

***(Κοινώς, θα σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί ξανθοχαΐβανε!)

### Ε, τον τύλιξε.Του είπε ότι δεν ανακατεύτηκε αυτός με τις ρώσικες εκλογές, φυλάει σταυρό, δεν ήταν αυτός, η Γιαδικιάρογλου με την Ξανθοπούλου το κάνανε.

***Και βγήκε ο Τραμπαρίφας και είπε ότι τον πιστεύει και άει σιχτίρ πια με τη CIA που ‘βαζουν λόγια οι γρουσούζηδες, να χαλάσουν τέτοια φιλία!!!

###Του ‘δωσε και μια μπάλα ο τάβαριτς Πούτιν, την πέταξε ο άλλος στην Μελάνια να κάνει κάνα τακουνάκι (12ποντο). Δώσανε και τα χέρια και έκλαιγε ένας πλανήτης από χαρά που ετερματίσθη ο ψυχρός πόλεμος. Πάλι.

***(Ο ψυχρός πόλεμος είναι κάτι σαν τις «τελευταίες» συναυλίες των Scorpions, πάντα υπάρχει η επόμενη φορά).

###Ε με το καλό γύρισε ο Ντόναλντ στο Αμέρικα και έχουν αμολύσει κάτι μούτρα και κάτι καντήλια Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, μέχρι και για εσχάτη προδοσία το φτάσανε το θέμα, σου λέει.

***Τι να κάνει; Άρχισε να τα μαζεύει: «Δεν είπα αυτό ρε παιδιά, εγώ τις Μυστικές Υπηρεσίες κορώνα στο κεφάλι μου! Να μη σώσω να ξανατουιτάρω!» Και τέτοια ξεφτιλίκια Πλανητάρχης άνθρωπος…

***(Τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε για πραγματικά ξεφτιλίκια, οι επανενώσεις των ανήλικων με τους μετανάστες γονείς τους ακόμα σέρνονται… Και πρόσεχε, μιλάμε για τα παιδιά κάτω των 5 ετών… Υπάρχουν άλλα 2.200 περίπου επίσης ανήλικα που… έλα ντε, πού τι ακριβώς θα γίνει με αυτά;).

###Αυτή η μεταναστευτική πολιτική «μηδενικής ανοχής» εφαρμόζεται από την κυβέρνηση Τραμπ. Αυτή προτείνει και για μας; Ναι. Σύμφωνα με δηλώσεις του χαρακτήρισε «ντροπή» το να επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη που μ’ αυτά και μ’ αυτά χάνει… τον πολιτισμό της.

***Τέτοιες τραμπαρούφες από αυτόν που κονομάει ως κράτος (ή και ως άτομο, δεν ξεύρω) από το εμπόριο πολέμου κι από τον οικονομικό στραγγαλισμό μικρότερων κρατών… Αυτό με συγχωρείς κιόλας, λέγεται μεταναστευτική πολιτική «μηδενικής ενοχής» μάστορα.

###Μηδενικής τσίπας, ούτως ειπείν, μετά πολλού θορύβου κιόλας.

***Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα Βλαδίμηρο που κάνει τις εξίσου ξετσίπωτες δουλειές του χωρίς να καρφώνεται. Βροχή τα ρούβλια στα εθνίκια ΠΓΔΜιώτες για νταηλίκια ενάντια στη νέα ονομασία και τα ίδια ρούβλια ντάνκα-ντάνκα κι από τη δική μας τη μεριά στο βορρά. Έγγραφα του Εσωτερικών των γειτόνων, έρευνα του OCCRP και του δικτύου BuzzFeed δείχνουν πώς ο Ιβάν έχει βάλει χοντρά το χεράκι του…

###Ο Σαββίδης λέει όχι. Δεν έχει ουδεμία σχέση με το θέμα. Η Γιαδικιάρογλου το έκανε μαζί με την Ξανθοπούλου (δεν ξέρω πια τι θα γίνει μ’ αυτές τις ατάσθαλες νεαρές…)

***Πολύ φοβούμαι ότι αυτές σπρώξανε και την Μανωλίδου απ’ την τριήρη Ολυμπιάς! (Ρε λες η Γιαδικιάρογλου με την Ξανθοπούλου να προσχώρησαν στο Ρουβίκωνα;)

###Και ευτυχώς φίλε μου να λες που το αξιομάχον Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έσπευσε και την έσωσε τη Μπουμπούκα, η οποία παρά την όλη ταραχή της ανέκραξε εις το τουίτερ το επικό: «Νενικήκαμεν!»

***Ζούμε μεγάλες στιγμές, γεγονός!

###Και θα ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες γιατί είναι προφανές πώς έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Ο Κυριάκος δεν κρατιέται σου λέει. Κι έχει ρίξει στον αγώνα όλα του τα χαρίσματα.

***Με πρώτο από όλα το κληρονομικό…

###Βγαίνει σαν κυρά Ζαφείρα καφετζού στη Βουλή και λέει: «Επάνω σε δύο, τώρα δυο μέρες είναι; δυο βδομάδες είναι; δυο Σάββατα είναι; σου έρχεται πακέτο Αλέξη. Ξυρίσου και πάρε και το σόι κάνα τηλέφωνο, που ‘χετε χαθεί να δεις τι κάμνουνε…»

***Σε δυο Σάββατα τσουπ! Σκάνε τα Παραπολιτικά, και κρεμάν στα μανταλάκια τα αδέλφια Τσίπρα γιατί έκαναν... διακανονισμό στο δάνειο τους.

###Μάλιστα κύριε Πρωθυπουργέ! Από πού κι ως πού δηλαδή τολμάτε να διακανονίζετε τα χρέη σας ως οικογένεια και χαλάτε την πιάτσα; Τέτοια «κωλοτούμπα» πια εσείς οι αριστεροί να εξυπηρετήσετε τα τραπεζικά συμφέροντα;

***Αντί να παραδειγματίστε από τη δεξιά αντίσταση και τα ατέλειωτα φέσια σε όποιον αναπνέει, τραπεζίτη και μη;

###Αίσχος! Ντροπή! Εκλογές τώρα!!!

***(Βλέπω άφησες μούσι Μητσοτάκη)

Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ: Από τους 23 παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας γαλλικής ομάδας, 17 είναι μετανάστες ή γιοι μεταναστών, οι δε 12 έχουν αφρικανική καταγωγή. Μάθε μπαλίτσα Τραμπ (κι εσείς οι άλλες)…

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Τα Βάντα όλα: Μάθε μπαλίτσα απ’ τον Βλαδίμηρο!

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: