Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Η Ρένα Δούρου δίνει συνέχεια στις κοινές δράσεις με AHEPA, για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 17:27:37
Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της AHEPA, είχε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, στα γραφεία της Περιφέρειας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση μέσα σε διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να εξειδικευτούν κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση των άμεσων και μακροπρόθεσμων αναγκών των πυρόπληκτων.

Στη συνάντηση μετείχαν: ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA, κ. George Loukas, ο Πρόεδρος της AHEPA Καναδά κ. Christos Argiriou, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AHEPA, κ. Basil Mossaidis, ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA Ευρώπης, κ. Φάνος Πιτιρής, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS, κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, ο Γραμματέας της AHEPA HELLAS, κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης Sons of Pericles, κ. Δημήτριος Ράπτης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ανάγκη εμβάθυνσης των πρωτοβουλιών που συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου, ενώ στοιχειοθετήθηκε το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών σε σχέση με τα ζητήματα που θέτει η επούλωση των πληγών των συμπολιτών μας.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Η Ρένα Δούρου δίνει συνέχεια στις κοινές δράσεις με AHEPA, για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: