Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Και δεύτερο ΚΕΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής - Λειτουργεί στο Παλαιό Ηράκλειο

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 12:17:00
Το δικό του ΚΕΠ απέκτησε το Παλαιό Ηράκλειο. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τους κατοίκους της περιοχής, ειδικά εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα της μετάβασης στο κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου, άνοιξε και δεύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης στο συγκεκριμένο κομμάτι της πόλης. Το νέο ΚΕΠ βρίσκεται επί της λεωφόρου Πλαπούτα 36 και λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 με 14.30 για την διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών (τηλέφωνο επικοινωνίας 2102856050, email d.irakleioup_attikis@kep.gov.gr).

«Ικανοποιήσαμε ένα ακόμα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Παλαιού Ηρακλείου ανοίγοντας και λειτουργώντας ένα νέο ΚΕΠ, το δεύτερο συνολικά στον Δήμο, για να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας κοντά στο σπίτι τους. Οι δημοτικοί υπάλληλοι του ΚΕΠ, όπως κάνουν πάντα με ιδιαίτερη αφοσίωση και παραγωγικότητα, περιμένουν να σας βοηθήσουν με τις υποθέσεις σας», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Για τους πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν εκτός εργάσιμου ωραρίου, θυμίζουμε ότι το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου, στον 1ο όροφο του δημαρχείου, είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08.00 πρωί έως τις 20.00 το βράδυ και τα Σάββατα 08.00 με 14.00.

Να σημειωθεί ότι το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αναλαμβάνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερες διεκπεραιώσεις υποθέσεων (για το 2017 ανήλθαν στις 14.757) διατηρώντας την απόδοσή του σε υψηλότατα επίπεδα, αποτελώντας έτσι ένα από τα κορυφαία στο λεκανοπέδιο και προτιμητέο από πολίτες πέραν του Ηρακλείου.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Και δεύτερο ΚΕΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής - Λειτουργεί στο Παλαιό Ηράκλειο

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: