Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανοικτή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Νέας Ιωνίας Φώτη Τσομπάνογλου - " Θεωρώ ως μονόδρομο για το μέλλον της πόλης μας, τη συστράτευση στο εγχείρημα του Παναγιώτη Μανούρη"

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 13:08:00
Αγαπητοί συμπολίτες. Στις εκλογές του 2010 το εκλογικό σώμα της Νέας Ιωνίας με επέλεξε να το εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία. Η πρώτη θητεία της κρίθηκε ως επιτυχής από το εκλογικό σώμα, όπως και η δική μου προσπάθεια, αφού στις εκλογές του 2014 με ανέδειξε πρώτο δημοτικό σύμβουλο.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω την εντολή που έλαβα. Στις θέσεις ευθύνης στις οποίες συμμετείχα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, προσπαθώντας να προσφέρω ουσιαστικά στην πόλη μας.

Δυστυχώς, η παράταξη με την οποία εκλέχτηκα, η σημερινή δημοτική αρχή, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Στερήθηκε οράματος και σχεδιασμού και αναλώθηκε σε μια τρέχουσα διαχείριση, δέσμια ισορροπιών και πολιτικών επιλογών. Από το το Μάρτιο του 2018 είναι γνωστό ότι υπηρετώ την πόλη από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου. Στόχος μου είναι η εξελικτική πορεία της Ιωνίας μας ώστε να καταστεί μια σύγχρονη πόλη με υποδομές και υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των κατοίκων της.

Η Νέα Ιωνία πρέπει να προχωρήσει μπροστά, με σχέδιο και όραμα.

Για όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα είναι ξεκάθαρο ότι η παράταξη που μπορεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο είναι η Δημιουργία Αλληλεγγύη και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης.

Αποτιμώντας θετικά την παρουσία της τόσο εντός όσο κι εκτός του δημοτικού συμβουλίου, θεωρώ ως μονόδρομο για το μέλλον της πόλης μας, τη συστράτευση στο εγχείρημα του Παναγιώτη Μανούρη. Μετά από αναλυτικές συζητήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, τις μεθόδους, τους πόρους υλοποίησης του αποφασίσαμε από κοινού τη συμπόρευση, με την συνεργασία μου με την δημοτική παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη. Για να δοθεί η νέα ώθηση που έχει ανάγκη η πόλη μας, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ανθρώπων της.

Μετά Τιμής

Τσομπάνογλου Φώτης

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανοικτή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Νέας Ιωνίας Φώτη Τσομπάνογλου - " Θεωρώ ως μονόδρομο για το μέλλον της πόλης μας, τη συστράτευση στο εγχείρημα του Παναγιώτη Μανούρη"

Δημοσιεύθηκε από Ανώνυμος στις 10/09/2018 και ώρα 23:29:25

Το 1994, όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αρχίσει να κάνει αισθητή τη παρουσία του και στο ΠΑΣΟΚ και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή βραδινής χαλάρωσης, ρώτησε τον Τηλέμαχο Χυτήρη πώς βλέπει τον φέρελπι πολιτικό. «Καλό», τον έβλεπε ο Χυτήρης. Αλλά ο Παπανδρέου δεν αρκέστηκε στο τυπικό. Συνέχισε την κουβέντα περί του Ευάγγελου Βενιζέλου, πιέζοντας να πάρει κάτι περισσότερο κι έλαβε την εξής απάντηση: «Πρόεδρε, ο Βενιζέλος είναι ικανός να διεκδικήσει κάποια στιγμή την ηγεσία και να γίνει πρόεδρος του κόμματος». Ο Ανδρέας Παπανδρέου χαμογέλασε και συμπλήρωσε: «Ο Βαγγέλης δεν έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος του κόμματος, έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος οποιουδήποτε κόμματος».Δημοσιεύθηκε από Ανώνυμος στις 13/09/2018 και ώρα 07:34:36

Προς ανώνυμο : Για την συνεργασία Σύριζα - Ανελ έγραψες το κείμενο?Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: