Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Γ. Παπαδημητρίου: «Προτεραιότητα οι εργαζόμενοι του Δήμου»

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 11:14:00
Ανεξήγητη παραμένει η στάση της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να δαπανήσει 110.000 Ευρώ για τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες έλαβαν χώρα στο πάρκο έναντι του σχολικού συγκροτήματος της Οδού Πεύκων (Ο.Τ 216) κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Παρά τις επίμονές ερωτήσεις που έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Παπαδημητρίου για το συνολικό κόστος, το ύφος και την ποιότητα των εκδηλώσεων, ενώπιον του Σώματος (κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου), η διοίκηση του Δήμου επέλεξε για ακόμη μια φορά να μη δώσει καμία συγκεκριμένη απάντηση.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξή η τακτική του κ. Νίκου Μπάμπαλου και των συνεργατών του, να επιλέγουν το δρόμο της σιωπής ή να επιχειρούν να αλλάξουν τη δημόσια συζήτηση, όταν έρχονται αντιμέτωποι με αδιάσειστα επιχειρήματα και στοιχεία.

Αυτό που προκαλεί ωστόσο σοβαρές ενστάσεις είναι το γεγονός ότι την ώρα που δαπανώνται 110.000 Ευρώ για πολιτιστικές εκδηλώσεις με υπέρογκο κόστος, την ίδια στιγμή , η διοίκηση του Δήμου ασκεί έφεση κατά της δικαστικής απόφασης για την καταβολή δώρων Πάσχα & Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας προς τους εργαζόμενους.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου εξέφρασε την αντίθεση του για αυτή την τακτική, τόσο ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην Οικονομική Επιτροπή η οποία είναι αρμόδια να αποφασίζει την άσκηση ή μη ένδικων μέσων και στην περίπτωση των εργαζομένων αποφάσισε να το κάνει και να προσπαθήσει στο δεύτερο βαθμό να αλλάξει η απόφαση, επιδιώκοντας οι εργαζόμενοι να μην λάβουν δώρα και επίδομα.

«Έχουμε άλλες προτεραιότητές και αυτό είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να κινούμαστε τόσο μέσα στην πόλη, όσο και απέναντι σε ζητήματα που άπτονται του δημοσίου διαλόγου. Προτεραιότητα για εμάς είναι οι εργαζόμενοι και η εύρυθμή λειτουργία του Δήμου», δήλωσε σχετικά ο κ. Παπαδημητρίου και ξεκαθάρισε ότι : « Ο πολιτισμός και η προώθηση συνεργασίας ανάμεσα στους πολιτιστικούς φορείς του Ηρακλείου είναι υπόθεση συνολική και ιδιαίτερα σοβαρή για τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την τακτική που ακολουθεί ο κ. Μπάμπαλος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι επιλέγουν να έχουν τη δυνατότητα να σπαταλήσουν χρήματα για δράσεις προεκλογικού χαρακτήρα και όχι για την τμηματική καταβολή των δώρων και των επιδομάτων στους εργαζόμενους»

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Γ. Παπαδημητρίου: «Προτεραιότητα οι εργαζόμενοι του Δήμου»

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: