Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Τα Βάντα όλα: Ψηλός, όμορφος, βουτυράτος...

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 00:01:00
###(Με μια αψηλή τσιριμπίμ-τσιριμπόμ...)

***Σουχτσέ ο Κυριάκος στην Κυψέλη! Τον ραίνανε τριαντάφυλλα απ’ τα παραθύρια, τον κερνάγανε καλαμαροχτάποδα, λεχώνες του την πέφτανε...

###Δεν τον χορταίνανε παιδί μου ... Σου λέει ερχόντουσαν και τον χαιρετάγανε, και μετά ξανά ερχόντουσαν και ξανά-ματά τον χαιρετάγανε, τέτοια λαχτάρα ο λαός...

***Τη δε λυσσάρα που τον χούφτωσε κανονικά, αυτή ντε, την «τι γκόμενος είσαι!» στο τσακ την κρατήσανε να μην του κόψει τούφα απ’ το μαλλί.

###(Έχε χάρη που είχε διαμηνύσει η τσιριμπίμ-τσιριμπόμ στην ομιλία της στην Καλλιθέα κοντά τα κουλά γιατί «κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του» (πόσο μάλλον οι κατεργάρες) όταν βγει ο Βουτυράτος, αλλιώς με το σώβρακο θα ‘φευγε από τη Φωκίωνος ο άριστος...

***Αλλά κάτσε μαντάμ επιχειρηματία μου κι εσύ, πάρε κι τα μέτρα σου για το στεφάνι σου; Κολαζόμεθα και ημείς, πώς να το κάνουμε...

###Πώς τον αφήνεις έτσι απροστάτευτο δηλαδής; Κι εσύ και το επιτελείο του...

***(Κυριάκο, διώχτους όλους. Αυτοί δεν είναι καλοί άνθρωποι που έχεις γύρω σου.)

###(Πάρε τη λεχώνα και τον κύριο με το σκυλάκι. Καλύτερη δουλειά θα κάνουν.)

***(Εντάξει, αυτοί είναι πληρωμένοι θα μου πεις αλλά κι οι άλλοι δεν πληρώνονται; Και μάλιστα πολύ -μα πολύ- πιο αδρά...)

###Μα είστε σοβαροί; Τον τραβάτε τον χριστιανούλη στην Κυψέλη δίπλα στο Τσιπρόσπιτο, να προκαλέσει τον Τσίπρα να πάει κατά κει να δει πώς ζει ο κόσμος;!!!

***(Κυριάκο, διώχτους. Αυτοί είναι διπλοί πράκτορες, εμένα άκου. Αυτοί τα παίρνουν απ’ τον Τσίπρα, δεν εξηγείται αλλιώς.)

###Και τους ΜΜΕδες διώξε (ε λέμε τώρα) που την ώρα που γίνεται αυτό το καρναβάλι το παρουσιάζουν ως δείγμα θάρρους ότι την ώρα που στη Βουλή ήταν η συζήτηση για το ασφαλιστικό εσύ ερχόσουν... σε επαφή με τον κόσμο.

***(Κι αργότερα με τον... καλό κόσμο, ως συνδαιτυμόνας στους Λαλαούνηδες -όχι κάπου στην Κρίσσης στην Κυψέλη αλλά προς τα βόρεια...)

###Είπαμε να ‘σαι και του λιμανιού (λέμε τώρα) και του σαλονιού Κυριάκο αλλά όχι την ΙΔΙΑ μέρα και σίγουρα όχι όταν συζητιώνται τέτοια κρίσιμα ζητήματα στη Βουλή.

***Εντάξει βέβαια που να το περιμένεις ότι θα σε ξεμπροστιάσει ο Λάκης Γαβαλάς, που ως επίσης συνδαιτυμόνας ανέβασε βιντεάκι από το «lovely dinner» αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια ως γνωστόν

###(Ρώτα και τον σύζυγο της λεχώνας! Φεύγει το πρωί για δουλειά και την αφήνει στη λαϊκή και γυρνώντας τη βλέπει στα κανάλια να σου λέει: «τι γκόμενος είσαι;».)

***( Πώς την πάλεψε ο αυτός ο δόλιος πατέρας; Με ποιον άνθρωπο ζει πλάι τόσον καιρό; Καλά που είναι κι η Καινούργιου στο ΟPΕΝ να τα πει κάπου...)

###Ψηλός, όμορφος, βουτυράτος, άριστος... την επόμενη πας στη Βουλή Κυριάκο και αμολάς την... Κολάμπα.

***Μάρτυρες είστε, για τον Πρόεδρο (Αντιπρόεδρο τον θες Κυριάκο; Αντιπρόεδρο) του Εδεσσαϊκού δεν είπα λέξη, αλλά τώρα έχω αρχίσει και κολάζομαι για τα καλά η Βάντα.

### Τα λέει αστεία ο Κυριάκος; Τα λέει σοβαρά; Του ξεφεύγουν; Όλες οι περιπτώσεις είναι ανησυχητικές.

***Στην πρώτη περίπτωση αντιπαρατίθεται στο επιχείρημα του «αντιπάλου» με σχολικές εξυπνάδες του τύπου «Ποιος; Αυτός! 1-0». Στη δεύτερη περίπτωση δεν έχει τις πολιτικές ώρες πτήσεις (ή παιδείας) για να ανταπεξέλθει σε μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή αντιπαράθεση. Στη δε τρίτη... «δεν κάμει το παιδί», που έλεγε και ο αείμνηστος Επίτιμος.

###(Καλά, όλα στο τρίτο συμπέρασμα καταλήγουν θα μου πεις, όταν φτάνει κι ο βασικός υποστηρικτής σου –βλ. Μαρινάκης, να σε λέει Γκούφι...)

***Γκούφι, ξε- Γκούφι όμως τη Χρυσή Αυγή την ξέπλυνε και πάλι, στο βήμα της Βουλής! «Η μήτρα της εγχώριας τρομοκρατίας είναι της άκρας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς» δήλωσε ευθαρσώς και very χολοσκασμένος που τραβάνε ... τα πατριωτόπουλα σε δικαστήρια για τους φόνους του Φύσσα και του Λουκμάν...

###Τέτοια βλέπουν τα... εθνικιστικά πατριωτάκια και έχουν αρχίσει και βάζουν χέρι στα σχολεία: «Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία»!!! και καλούν και σε πανελλαδική κατάληψη σχολείων αύριο, με θέματα το Μακεδονικό, τον Κατσίφα και τη... Β. Ήπειρο.

***Μάλιστα...

###Πώς να τοποθετηθεί ο βουτυράτος επ’ αυτού; Όταν πουλιότανε η Κύπρος από τη Χούντα ήτανε πολιτικό κρατούμενο βρέφος... (ούτε καν μειράκιο...)

Λα σουσουρελά, λα σουσουρελά

Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ1: Μαθαίνω ότι ο Πάγκαλος ζει με 370 ευρώ! Καλά, τι κάνει η πολιτεία; Που είναι το κοινωνικό σας κράτος Συριζοκατσαπλιάδες;

ΥΓ2: Μαθαίνω επίσης ότι οραματίζεται κρεμάλες στο Σύνταγμα και θα ψηφίσει για τρίτη φορά Νέα Δημοκρατία...

ΥΓ3: Τι άλλα; Σπίτι όλοι καλά;

***ΟΙ πρώτες δύο ατάκες "ψηλός όμορφος βουτυράτος, με μια αψηλή τσιριμπίμ-τσιριμπόμ" και "λα σουσουρελά, λα σουσουρελά" από την αγαπημένη ταινία της Φίνος Φιλμ "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη" σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο Πολύβιου Βασιλειάδη & Νίκου Τσιφόρου... Πώς τα φέρνει η ζωή με την Κυψέλη...

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Τα Βάντα όλα: Ψηλός, όμορφος, βουτυράτος...

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: