Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου η Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 15:18:00
Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για το Δήμο Ηρακλείου Αττικής η Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου, σύζυγος του πρώην Δημάρχου Σταύρου Γεωργόπουλου. Για την ακρίβεια η Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου δεν το αναφέρει στην ανάρτηση, αλλά την υπογράφει ως «υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής».

Αυτό δημιουργεί εκ των πραγμάτων νέα δεδομένα στη Νέα Δημοκρατία και ευρύτερα στον συντηρητικό χώρο στο Ηράκλειο Αττικής ο οποίος πλέον διασπάται στα τέσσερα: Ένα κομμάτι του έχει συνταχθεί ήδη από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση με τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, ένα άλλο στηρίζει τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της ΑΚΕΠ Παντελή Βλάσσόπουλο, ενώ εδώ και λίγους μήνες έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου. Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Γεωργοπούλου έχει ως εξής:

«Όταν η αναξιοκρατία επικρατεί, επιπλέουν οι ανεπαρκείς της εποχής, γλύφοντας μπότες και ξεσκονίζοντας γιακάδες. Είναι οι σφουγγοκωλάριοι πολιτικών ,υπουργών, βουλευτών, οικονομικά ισχυρών ακόμα και σώγαμπρων και λοιπών προωθημένων υποτακτικών.

Βλέπετε, οι χαμαιλέοντες επιπλέουν σαν τους φελλούς, τα καταφέρνουν και βολεύονται. Οι άξιοι και οι αξιοπρεπείς, κυρίως νέοι, ρίχνουν πίσω μαύρη πέτρα και γίνονται μετανάστες.

Οι επιτήδειοι και οι ανάξιοι, ανήκουν κατά κανόνα στην κομματική πελατεία ,που, δυστυχώς και πάλι επιβιώνουν και επιπλέουν πυροβολώντας αξιοκρατία και αξίες. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ… Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ. Και εσύ που συμφωνείς, να πάψεις να χειροκροτείς και να τρέχεις σαν όχλος, σαν σωρός με το αύριο μουντό. " ΖΗΤΩ … Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…" Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, Η ΚΟΝΤΉ ΜΝΗΜΗ κι ότι το κόμμα κάνει κι ΕΛΛΆΔΑ ας πεθάνει. " ΖΗΤΩ... ο νέος ΑΞΙΑΚΟΣ... ΚΩΔΙΚΑΣ"

Τα συμφέροντα είναι συνυφασμένα με συμφορές”.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου η Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: