Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Γ. Παπαδημητρίου: «Προτεραιότητα μας η εφαρμογή ενός νέου σχεδίου τοπικής ανάπτυξης, με σεβασμό στις ανάγκες των επιχειρήσεων και παροχή κινήτρων για τους καταναλωτές»

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 11:36:37
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2018 (29-30/12) ήταν αφιερωμένο στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου Αττικής για τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί», συνοδευόμενος από συνεργάτες του, κατά το συγκεκριμένο διήμερο επισκέφτηκαν τα εμπορικά καταστήματα που εκτείνονται στο σύμπλεγμα των Οδών Στ. Καραγιώργη - Μ.Αντύπα- Κων. Ωραιοπούλου καθώς και αυτά που βρίσκονται περιφερειακά της κεντρικής πλατείας και εκτείνονται στις Οδούς Πρασίνου Λόφου – Φιλυρών -Πολυτεχνείου - Πεύκων.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του περπάτησαν κατά μήκος και των δύο ρευμάτων της Πλαπούτα ( ο βασικός άξονας που διασχίζει το Παλαιό Ηράκλειο), ως τα όρια της εξόδου της Λεωφ. Κύμης και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές αλλά και να ακούσουν δια ζώσης τα προβλήματα και τις προτάσεις των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι επισκέψεις αυτές δεν είχαν μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα , καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο της ειλικρινούς και αμφίδρομής επικοινωνίας που επιθυμεί να αναπτύξει ο Γιώργος Παπαδημητρίου με το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου Αττικής. Σκοπός του ιδίου και των συνεργατών του είναι να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός μετρήσιμου και εφαρμόσιμου σχεδίου το οποίο θα σέβεται την αγορά της πόλης και ταυτόχρονα θα παρέχει κίνητρα στους καταναλωτές να ισχυροποιήσουν την εμπιστοσύνη τους, προς τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Στο σύνολο των επιχειρήσεων που επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του διανεμήθηκε ερωτηματολόγιο και ζητήθηκε από τους εμπόρους να σημειώσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το πώς θα μπορέσει ο Δήμος να κάνει το πλαίσιο περισσότερο λειτουργικό και φιλικό τόσο προς την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, όσο και προς τους ίδιους τους καταναλωτές.

Ο κ. Παπαδημητρίου στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς της τοπικής αγοράς του Ηρακλείου Αττικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η εμπορική κίνηση δεν πρέπει να εξαντλείται στον κεντρικό ιστό της πόλης και στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα δίκτυο ειλικρινούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα του Ηρακλείου».

Ο ίδιος συμπλήρωσε με νόημα: «Εργαζόμαστε αδιάκοπα έτσι ώστε, όταν οι συμπολίτες μας, αποφασίσουν να μας εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, να είμαστε έτοιμοι για να εφαρμόσουμε ένα ρεαλιστικό, εφικτό και μετρήσιμο σχέδιο που θα δώσει νέα ώθηση στις τοπικές επιχειρήσεις με παράλληλη προώθηση πολιτικών που θα δίνουν κίνητρα στους καταναλωτές για την ισχυροποίηση της αγοραστικής κίνησης στο Ηράκλειο Αττικής»

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Γ. Παπαδημητρίου: «Προτεραιότητα μας η εφαρμογή ενός νέου σχεδίου τοπικής ανάπτυξης, με σεβασμό στις ανάγκες των επιχειρήσεων και παροχή κινήτρων για τους καταναλωτές»

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: