Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 12:16:00
Με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο και με ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και η Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Αντί της καθιερωμένης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, ο Γιάννης Σγουρός επέλεξε να προσκαλέσει τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης, αυτή την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ., στο Θέατρο «Μικρό Παλλάς, για την παρουσίαση της βραβευμένης θεατρικής παράστασης «Η Ζωγραφιά του Θεού». Πρόκειται για ένα βραβευμένο έργο του Ιάκωβου Μυλωνά, που ρίχνει με μοναδικό τρόπο φως στον κόσμο των ΑΜΕΑ, παρακολουθώντας τον τρόπο που μία οικογένεια υποδέχεται και μεγαλώνει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες αλλά και με ειδικά χαρίσματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γιάννης Σγουρός θα βραβεύσει εκ μέρους της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», ανθρώπους που διακρίθηκαν για τις σημαντικές πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: