Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας - Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με την Αντιπεριφερειάρχη - Συζητήθηκε, το έργο της κατασκευής του «Ιωνικού Κέντρου»

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 13:00:00
Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ είχε την Τετάρτη 6 Μαρτίου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Σοφία Κορωναίου. Η συνάντηση με τον Σεβασμιότατο πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με την Αντιπεριφερειάρχη να εξάρει το σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης και προνοιακών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρεια της Ι.Μ. Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Ιωνίας. Οι δυο μεριές συμφώνησαν και σε μετέπειτα συνεργασίες πάνω σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Συζητήθηκε, τέλος, διεξοδικά το μεγάλο έργο της κατασκευής του «Ιωνικού Κέντρου» μια πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται -με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής- η δημιουργία χώρου πρασίνου και αναψυχής, καθώς επίσης υπόγειου χώρου στάθμευσης. Αμέσως μετά η κ. Κορωναίου μαζί με τον Σεβασμιότατο και τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας - Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με την Αντιπεριφερειάρχη - Συζητήθηκε, το έργο της κατασκευής του «Ιωνικού Κέντρου»

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: