Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ζεστή ατμόσφαιρα παρά το κρύο στο πάρτυ του Επικοινωνία 94FM

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 14:30:00
Με ένα μεγάλο πάρτι στο «σπίτι του», στο 1ο υπόγειο του δημαρχιακού μεγάρου Ηρακλείου Αττικής, ο Επικοινωνία 94FM γιόρτασε τα 31 χρόνια ελεύθερης ραδιοφωνίας και λειτουργίας του σταθμού της πόλης.

«Σ’ αυτή τη βραδιά που κάνει αρκετό κρύο είμαστε εδώ γιατί ο 9,40, ο Επικοινωνία FM, ένα δημοτικό ραδιόφωνο ζεσταίνει τις καρδιές μας εδώ και πολλά χρόνια! Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω εκ μέρους των συνεργατών μου, της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων, του δημοτικού συμβουλίου, γιατί σ’ αυτή την πολύ χαρούμενη στιγμή για την πόλη, κλείνοντας 31 χρόνια λειτουργίας έδειξε ότι μπορούν οι δήμοι να πάνε τα πράγματα και αλλιώς. Έδειξε ότι πέρα από την εμπορευματοποίηση, πέρα από όλα αυτά που μετριούνται με χρήματα και με αριθμούς, υπάρχουν και πράγματα, υπάρχουν και δράσεις, οι οποίες όταν αγγίζουν την καρδιά των πολιτών έχουν και διάρκεια έχουν και ποιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάμπαλος.

Και πρόσθεσε: «Πέρα από τις μεγάλες δυσκολίες το ραδιόφωνο είναι εδώ, ζει, αναπνέει και έχει προοπτική και γι’ αυτό, λοιπόν, θα πω δυο πράγματα για τους εργαζόμενους. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου στο ραδιόφωνο, να τιμήσουμε το Γιώργο το Γρηγοριάδη για εκείνη την εξαιρετική, πρωτοποριακή, επαναστατική πρωτοβουλία του στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όπου το Ηράκλειο ανόρθωσε το ανάστημά του δίπλα σε πολύ μεγάλους δήμους, Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, αλλά δείξαμε, ότι υπάρχουν οι μεγάλοι πληθυσμιακά δήμοι, αλλά υπάρχουν και δήμοι πληθυσμιακά μικρότεροι με πολύ μεγάλη περπατησιά».

Ο πρόεδρος του Επικοινωνία 94FM Μανώλης Κουτσογιαννάκης δήλωσε πολύ «μικρός» αλλά συνάμα πολύ τυχερός που βρίσκεται στη θέση του προέδρου ενός ιστορικού ραδιοφώνου.

«Δίνουμε το στίγμα να συνεχίσουμε δυναμικά, έχοντας ανοιχτά τα μικρόφωνα στους φορείς, στους συλλόγους και τους πολίτες του δήμου μας και για τα επόμενα 30 χρόνια», δήλωσε ο κ. Κουτσογιαννάκης, ενώ η προκάτοχός του και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Μαίρη Αρώνη αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλλε και απέδωσαν καρπούς, όπως είπε, για την εξωστρέφεια του σταθμού πέρα από τα σύνορα του Ηρακλείου

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμητική βράβευση και εξήρε τη συμβολή του Κυριάκου του Φιλιππίδη στην έναρξη λειτουργίας του Επικοινωνία 94FM.

Ο δε κ. Φιλιππίδης γύρισε 31 χρόνια πίσω τους παρευρισκόμενους, εξιστορώντας πως λήφθηκε η απόφαση μετάβασης από την ραδιοπειρατεία στην ελεύθερη ραδιοφωνία!

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, εξάλλου, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του μακροβιότερου πρόεδρου του σταθμού Δημήτρη Καβούρη, η σύντροφος της ζωής του Αθανασία.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και προσωπικός φίλος του αείμνηστου Δημήτρη Καβούρη Φίλιππος Πετσάλνικος, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου και Αιμιλία Τζίβα αντίστοιχα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο» Δημήτρης Ταβουλάρης, η υποψήφια δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης –Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος, δεκάδες δημοτικοί και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, τα μέλη του Δ.Σ. του Επικοινωνία 94FM και ασφαλώς η δύναμη του σταθμού οι ακροατές του…!

Ευχετήρια επιστολή, τέλος, έστειλαν τα δημοτικά ραδιόφωνα Τρίπολης και Πειραιά.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ζεστή ατμόσφαιρα παρά το κρύο στο πάρτυ του Επικοινωνία 94FM

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: