Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Αυτοτρολλάρεται ο Πατούλης και δεν( ; ) το έχει πάρει χαμπάρι…

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 18:24:00
Πριν μερικές μέρες δύσκολα πίστευε κανείς αυτό που διάβαζε σε ανακοίνωση της παράταξης Πατούλη, η οποία συνιστούσε στη Ρένα Δούρου «να αφήσει τα κανάλια και να ασχοληθεί με τη δουλειά της». Μιλάμε για τον υποψήφιο ο οποίος εμφανίστηκε μέχρι και στο… «Στην υγεία μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου έτσι;

Όμως το σοκ δεν ήταν μόνο αυτό. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και νέα ανακοίνωση από την παράταξη Πατούλη, η οποία προφανώς προσπάθησε να καλύψει την “πατάτα” που είχε κάνει ο επικεφαλής της, αφού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε δηλώσει ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει γραφείο στις Βρυξέλλες και θα ιδρύσει ένα αυτός όταν κερδίσει τις εκλογές - ενώ γραφείο υπάρχει ήδη από το 2017.

Τι υποστήριζε λοιπόν τότε η παράταξη Πατούλη; Ότι η Περιφέρεια Αττικής «έχει μόνον κατ’ όνομα γραφείο στις Βρυξέλλες, προφανώς για λόγους δημοσίων σχέσεων της κας Δούρου»!

Το ζήσαμε λοιπόν και αυτό. Ο Πατούλης να μπορεί να κατηγορεί οποιονδήποτε άλλον πολιτικό στον… πλανήτη, ότι κάνει δημόσιες σχέσεις. Για τον οποίο φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι δεν κερδίζει κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετέχει – εξάλλου τα αποτελέσματα μιλάνε και μόνα τους. Κερδίζει παντού.

Όμως επίσης είναι δεδομένο, ότι αν πάρει κάποιος από τον Πατούλη τον προσωπικό του φωτογράφο, αυτός θα μαραζώσει από την στεναχώρια του και θα πέσει –τουλάχιστον- σε κατάθλιψη… Και όμως. Αυτός ο υποψήφιος που ζει και αναπνέει για τις δημόσιες σχέσεις και τις φωτογραφίες, κατάφερε να κατηγορήσει άλλον υποψήφιο για αυτούς ακριβώς τους λόγους. Τελικά ότι δηλώσεις… δήλωσες, και όποιον πάρει ο χάρος.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Αυτοτρολλάρεται ο Πατούλης και δεν( ; ) το έχει πάρει χαμπάρι…

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: