Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Σγουρός: Ικανός αλλά…

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 18:09:00
Ουδείς που γνωρίζει έστω και τα βασικά από αυτοδιοίκηση, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Σγουρός είναι ένας ιδιαίτερα ικανός άνθρωπος και πολύ καλός αυτοδιοικητικός. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως αν –αν λέμε έτσι;- η Δούρου δεν καταφέρει να περάσει στον 2ο γύρο, οι ψηφοφόροι της θα τον στηρίξουν μαζικά απέναντι στον Πατούλη.

Ωστόσο, δεν λέει να αποβάλει τα αρνητικά του… ΠΑΣΟΚ. Αρνητικά που αν τα συνεχίσει διακινδυνεύει τη στήριξή του από τις υγιείς δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

Το αρνητικό λοιπόν είναι πως πιστεύει πως μπορεί να απευθύνεται σε όλους χωρίς κόστος, κλασσική πασοκική αντίληψη. Η κόκα κόλα πάει με όλα. Έτσι, πριν μερικές εβδομάδες πήγε και συνάντησε τον εκπρόσωπο του θρησκευτικού… Ιράν στην Ελλάδα, τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Έναν μισαλλόδοξο παπά, που ξερνάει δηλητήριο και μίσος. Και να οι χειραψίες και να τα χαμόγελα. Το πρώτο ανακάτεμα στο στομάχι για κάθε λογικό αριστερό και κεντροαριστερό πολίτη, αλλά και κάποιον πραγματικά φιλελεύθερο δεξιό - όχι αυτές οι μούφες φιλελεύθεροι που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.

Εντάξει, θα μπορούσαμε να πούμε και για την συνάντηση του και με αυτόν τον απίστευτο τύπο που… μπέρδεψε τα υπουργεία, τον Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά τέλος πάντως, επαγγελματίας συνδικαλιστής είναι αυτός, δεν πάει στο διάολο, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι…

Το δεύτερο αρνητικό, είναι πως νομίζει ότι έχουμε πάθει ομαδική… αμνησία. Εντάξει, έβαλε το «ανεξάρτητη» στην παράταξη του, το κάνουν πλέον και οι πλέον κομματικοί των κομματικών. Αλλά μην μας τρελάνει κιόλας. Πήγε και δήλωσε τις προάλλες ότι «το διακύβευμα είναι επιστροφή στην κανονικότητα ή σε κομματικές επιλογές που έβλαψαν ανεπανόρθωτα την Αττική».

Πλάκα μας κάνει; Μιλάμε για τον υποψήφιο για τη… χάρη του οποίου το 2010 ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε υποστηρίξει πως εάν δεν ψηφιζόταν ως Περιφερειάρχης η χώρα θα πήγαινε σε… πρόωρες εκλογές! Λοιπόν, σεμνότης. Έτσι;

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Σγουρός: Ικανός αλλά…

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: