Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Σάββας Νάνος στον Επικοινωνία 94FM: «Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε από 1η Σεπτέμβρη!»

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 09:50:00
Πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο, νέο δημαρχιακό μέγαρο και επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτών Πολιτεία» και υποψηφίου δημάρχου Μεταμόρφωσης Σάββα Νάνου, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Αν μέσα στον απολογισμό των δύο πρώτων ετών δεν πετύχουμε υλοποιήσει το 50-60% του προγράμματός μας θα πρέπει να αποχωρήσει η δημοτική μας αρχή. Δεσμεύομαι και θα το προτείνω αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νάνος και πρόσθεσε πως η παράταξή του είναι πανέτοιμη να διοικήσει το Δήμο Μεταμόρφωσης από την 1η Σεπτεμβρίου, εάν και εφόσον βεβαίως την εμπιστευτούν με την ψήφο τους οι συνδημότες του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

«Θα μπορέσει να υπάρξει διοίκηση την επομένη των εκλογών με προγραμματικές συγκλίσεις σε βασικά ζητήματα της πόλης. Δεν μπορούμε να μην συμφωνούμε σε 5-6 βασικά πράγματα», ήταν τα λόγια του κ. Νάνου.

Ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή του Μιλτιάδη Καρπέτα, η οποία όπως είπε από τις 50 προτάσεις που της κατέθεσε υλοποίησε μόλις και μετά βίας τις 5…!

«Θα πρέπει να γίνουμε πιο διεκδικητικοί από το Κράτος και να αξιοποιήσουμε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία. Η δημοτική αρχή Καρπέτα δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από το ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ, την Αττική Οδό και τον Προαστιακό, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που εισέπραξε χιλιάδες ευρώ ανταποδοτικά τέλη», κατέληξε ο κ. Νάνος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα Νάνου στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-σάββας-νάνος-στον-επικοινωνία-94fm/

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Σάββας Νάνος στον Επικοινωνία 94FM: «Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε από 1η Σεπτέμβρη!»

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: