Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: 11 και 12 Μαΐου η φετινή 29η Γυμναστράδα – Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αθλητές

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 11:25:00
Η θρυλική Γυμναστράδα, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που με συνέπεια διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εδώ και 29 χρόνια, είναι και φέτος εδώ. Στις 11 και 12 Μαΐου ομάδες γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, χορού κ.α. θα ανέβουν στο ταπί του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα μα, πάνω από όλα, το μήνυμα της χαράς του Αθλητισμού.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για τις δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στα προγράμματα του Φεστιβάλ, φέτος δε εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή μπορούν να έχουν χωρίς όριο ηλικίας: Αθλητικά κέντρα, Δημοτικοί Οργανισμοί Άθλησης, Δημόσια & Ιδιωτικά Σχολεία, Αθλητικοί σύλλογοι, σχολές χορού, Τμήματα Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι. – Ι.Ε.Κ., ΚΑΠΗ, Σύλλογοι Α.Μ.Ε.Α, ανεξάρτητες συλλογικότητες.

Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών των εθνικών σωματείων θα δηλώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.onlinego.gr και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 1η Μαΐου 2019.

«Μέσα από τον Αθλητισμό καλλιεργείται η κοινωνικότητα, η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός. Παράλληλα σφυρηλατείται ο χαρακτήρας του ανθρώπου μέσα από την προσπάθεια της ψυχής και του σώματος. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει έμφαση στα μαζικά Προγράμματα Αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους προκειμένου να στηρίξει την κοινωνικότητα μεταξύ των πολιτών και ταυτόχρονα να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της πόλης μας», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Λεπτομέρειες για την φετινή διοργάνωση στο ανανεωμένο site του Δήμου iraklio.gr

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: 11 και 12 Μαΐου η φετινή 29η Γυμναστράδα – Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αθλητές

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: