Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττική": Στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου της Ελληνικής Ομογένειας στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 14:04:00
Κάτω από κλίμα εθνικής συγκίνησης και παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστορίας, χθες Σάββατο 13 Απριλίου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του εξέφρασε την συγκίνηση του και επισήμανε ότι νοιώθει «περηφάνια για το επίσημο κάλεσμα της ομογένειας να εκπροσωπήσει, για ακόμη μια φορά, την αυτοδιοίκηση της Ελλάδας».

Αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρο Γαλάτουλα για την άψογη διοργάνωση, κάλεσε όλους τους ομογενείς να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια της χώρας μας για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

«Η Χώρα μας έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι ο Ελληνισμός συνεχίζει να υπάρχει και να προσφέρει σε διεθνές επίπεδο. Ο Ελληνισμός αποτελεί ένα φάρο ελπίδας για την αναπτυξιακή αναγέννηση της χώρας. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου η μητέρα πατρίδα να βαδίσει στο δρόμο που της αξίζει».

Η τελετή έπαρσης της σημαίας πραγματοποιήθηκε στο πάρκο της πλατείας Αθηνών, (30th Ave and 30th St, Astoria NY 11102) παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του γενικού προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, της προξένου, Λάνας Ζωχιού, του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, του διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτεράρχου Γρηγορίου Πρεζεράκου, του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη Ροδόλφου Δημητρόγλου και άλλων επισήμων.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττική": Στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου της Ελληνικής Ομογένειας στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: