Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ο διεθνολόγος Γιάννης Μήτσιος, από το Ηράκλειο Αττικής, υποψήφιος ευρωβουλευτής

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:00:00
Τα πρώτα 22 ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ανακοίνωσε η «Ελεύθερη Πατρίδα», ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μήτσιος, πολιτικός –επιστήμων διεθνολόγος , συγγραφέας με σπουδές στην Αμερική και για χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος».

«Η Ελεύθερη Πατρίδα θα δώσει την πρώτη εκλογική της μάχη σε μια ιστορική και κρίσιμη καμπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεστράτισε από το όραμά της, ξέχασε τους πολίτες της, αδιαφόρισε για τις δημοκρατικές διαδικασίες και απομακρύνθηκε από τις ρίζες, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την ιστορική της ταυτότητα. Χρέος μας να παλέψουμε για την Ευρώπη που ονειρευτήκαμε μέσα από μια πατριωτική δημοκρατική συμμαχία», δήλωσε ο Γιάννης Μήτσιος και έκλεισε ευχόμενος «Καλόν αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους και με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας αγάπη και στήριξη θα τα καταφέρουμε».

Ο Γιάννης Μήτσιος, κατάγεται από τα Γρεβενά, σπούδασε δημοσιογραφία και πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα και κατέχει Μεταπτυχιακό (Master) από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Συγκριτική Πολιτική. Είναι επίσης διπλωματούχος της Ευρωαμερικανικής Πολιτικής Ακαδημίας του Μπρέγκενζ της Αυστρίας, του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών (CDES) της Γαλλίας και της Ακαδημίας Ηγεσίας του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων (JCI) της Ιαπωνίας. Εργάζεται ως στέλεχος Επικοινωνίας και είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της « Ελεύθερης Πατρίδας». Άρθρα και αναλύσεις του έχουν δημοσιευθεί στον αθηναϊκό, περιφερειακό και ομογενειακό τύπο και στο διαδίκτυο. Διετέλεσε επίσης και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία με πολιτικό και διεθνολογικό περιεχόμενο. Είναι νυμφευμένος και έχει ένα γιο.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ο διεθνολόγος Γιάννης Μήτσιος, από το Ηράκλειο Αττικής, υποψήφιος ευρωβουλευτής

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: