Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττικής": Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 18:15:00
Τα θέματα ασφάλειας και η δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων εργαλείων προκειμένου να μπορούν οι δυνάμεις της αστυνομίας να ασκούν ακόμα καλύτερα το έργο τους βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Ταξίαρχο Εμμανουήλ Δασκαλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής η οποία στεγάζεται στο Ολυμπιακό Χωριό.

Όπως ενημερώθηκε ο Γ. Πατούλης η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής εποπτεύει μια μεγάλη γεωγραφική έκταση στην οποία συμπεριλαμβάνονται 13 δήμοι της Αττικής. Μάλιστα σε αρκετές από αυτές τις περιοχές διαπιστώνονται συχνά φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς.

Η εξασφάλιση επιπλέον προσωπικού, ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού, η ανανέωση του στόλου των οχημάτων και η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας είναι μερικές από τις παρεμβάσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την Αστυνομία να λειτουργήσει αποτελεσματικότερα.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γ. Πατούλης η ασφάλεια των πολιτών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αποτελεσματική αστυνόμευση.

«Αποτελεσματική αστυνόμευση χωρίς σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τους αστυνομικούς μας, που ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους στον δρόμο, δεν νοείται.

Η επανεκκίνηση της χώρας χρειάζεται γερές βάσεις και εμείς στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε τη βούληση, αλλά και τη γνώση, να τις εξασφαλίσουμε.

Εμείς, ως Νέα Αρχή, θα ξεκινήσουμε από τα θέματα της ασφάλειας, σκύβοντας πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής. Με ίδιους πόρους, θα εξασφαλίσουμε στα αστυνομικά στελέχη μας τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους, με ασφάλεια για τους ίδιους και αποτελεσματικότητα για την κοινωνία, ώστε να ξαναφέρουν την ηρεμία και την ασφάλεια στις πόλεις και τις γειτονιές της Αττικής».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και με εργαζόμενους της Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση "Νέα Αρχή για την Αττικής": Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: