Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας: Μετάθεση ημερομηνίας 40ης δράσης ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 17:20:00
Εξ’ αιτίας της διενέργειας των Βουλευτικών Εκλογών την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ η 40η δράση ‘’χωρίς μεσάζοντες’’ και θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, όπως πάντα στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00πμ έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Πάντοτε με παραγωγούς, που διαθέτουν προϊόντα συμβατικά, βιολογικά και παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και με γεύσεις από την Ανατολή… Με φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής .

Με την συμμετοχή και ΚΟΙΝΣΕΠ ( Κοινωνικών Συνεταιρισμών), με σκοπό την μεγαλύτερη ανάπτυξη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει ως στόχο την στήριξη των μικρών παραγωγικών ομάδων, αλλά και προς όφελος των καταναλωτών.

Στο τέλος της δράσης θα συγκεντρώνονται, όπως πάντα, τα προϊόντα που προσφέρονται από τους παραγωγούς, αλλά και από τους πολίτες, που θέλουν να ενισχύσουν μέσα από τις δομές Αλληλεγγύης του Δήμου μας, τους δημότες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Σημ: Υπενθυμίζουμε ότι όποιος θέλει, μπορεί να συμμετέχει ενεργά στον σύλλογο ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, και να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της δράσης της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’….

Το προεδρείο

Του Δ.Σ. της ‘’Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών’’

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας: Μετάθεση ημερομηνίας 40ης δράσης ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: