Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Ιωνίας: Μια μεγάλη γιορτή ο «5ος Αγώνας Δρόμου» για τη Νέα Ιωνία!

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 14:30:12
Η Νέα Ιωνία υποδέχτηκε χθες, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, εκατοντάδες δρομείς, μικρούς και μεγάλους, σε έναν αγώνα δρόμου ειδικά αφιερωμένο στους Πρόσφυγες της Μ. Ασίας, που ήρθαν μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και εγκαταστάθηκαν το 1923, στους συνοικισμούς της Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων» ολοκληρώθηκε επιτυχώς καθώς διοργανωτές, εθελοντές και συμμετέχοντες αντεπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις της ημέρας και έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Η επιτυχημένη διοργάνωση οφείλεται στην άψογη συνεργασία των συνδιοργανωτών και συγκεκριμένα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Νέας Ιωνίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής-Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, βρέθηκε στο σημείο εκκίνησης όπου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, αλλά και στον τερματισμό όπου βράβευσε τους διακριθέντες. Τον 5ο Αγώνα Δρόμου παρακολούθησαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι παρατάξεων και πολιτιστικών σωματείων της πόλης.

Το μήνυμά της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαΐδου με την λήξη του 5ου Αγώνα Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων» ήταν το εξής:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους διοργανωτές του 5ου Αγώνα Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών προσφύγων». Η σημερινή διοργάνωση έχει διττό χαρακτήρα που αναδεικνύει την βαθιά ιστορία μας, αλλά και προάγει τον αθλητικό τρόπο ζωής.

Οι διοργανωτές, οι εθελοντές και οι δρομείς απέδειξαν ότι με ομαδική δουλειά και προσήλωση, η Νέα Ιωνία μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα. Με σεβασμό στο παρελθόν μας, με προσαρμογή στις ανάγκες του παρόντος και υπηρετώντας τις επιταγές του μέλλοντος για την πόλη μας».

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Ιωνίας: Μια μεγάλη γιορτή ο «5ος Αγώνας Δρόμου» για τη Νέα Ιωνία!

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: