Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο: Απονομή βραβείων και παρουσίαση της έκδοσης των διακριθέντων διηγημάτων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 13:16:00
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, τιμητική εκδήλωση για τους συμμετέχοντες στον λογοτεχνικό διαγωνισμό «1 φράση + 821 λέξεις για το 1821», που οργάνωσε το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη εκδήλωση θα παραστούν μέλη της κριτικής επιτροπής, θα βραβευθούν τα διακριθέντα διηγήματα, θα δοθούν τιμητικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της έκδοσης «Αν δεν είμεθα τρελοί, δεν εκάναμεν την επανάστασιν» (Αθήνα, ΙΕΕΕ 2019) όπου περιλαμβάνονται τα 41 πρώτα διήγημα του διαγωνισμού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο: Απονομή βραβείων και παρουσίαση της έκδοσης των διακριθέντων διηγημάτων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: