Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση αντιδημάρχου Ν.Ιωνίας Αντώνη Καρβουνιάρη

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 16:02:04
Αγαπητοί φίλοι κ συνδημότες, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι στις 6/11/19 έγινε το δικαστήριο όπου ήμουν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση από την πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Όλγα Κατημερτζή, για όλα όσα ειπώθηκαν από μέρους μου σε διάφορες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην προσπάθεια της καταδίκης μου η κ. Κατημερτζή είχε μάρτυρες τους κύριους Γκότση Ηρακλή (πρώην Δήμαρχος), Κυριάκο Χαμαλίδη (πρώην Γεν. Γραμματέας) και τον πρώην Πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σπύρο Αμανατίδη. Δυστυχώς για όλους αυτούς, με τα έγγραφα που προσκόμισα επιβεβαιώθηκαν πλήρως , οι αλήθειες που ως δημοτικός σύμβουλος είχα την υποχρέωση αλλά και το δικαίωμα εκ του νόμου να προβάλλω. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ΑΘΩΩΤΙΚΗ! Μια απόφαση που σήμαινε για μένα πάνω απ' όλα ηθική αναγνώριση της προσπάθειας μου! Ήμουν απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό μου και δεν λύγισα στις πιέσεις τους για άνευ όρων δημόσια συγγνώμη. Δεν κατάφεραν να με απομονώσουν με τη διαγραφή τους, απεναντίας γιγαντώθηκα! Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται με οποιοδήποτε κόστος απ' όλους όσους έχουν θέση ευθύνης και κυρίως τους αιρετούς που πρέπει να υπηρετούν τους δημότες στον εκάστοτε Δήμο!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους κύριους Αριστείδη Χατζησαββίδη, Φώτη Τσομπάνογλου και Νίκο Μπράτιμο (έλειπε από τη Δίκη λόγω προσωπικού προβλήματος), που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μου σαν μάρτυρες υπεράσπισης μου και συνετέλεσαν μέγιστα στην αθώωση μου! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δικηγόρο μου κ. Γιώργο Τσοπανίδη, ο οποίος ήταν καταιγιστικός και απόλυτα τεκμηριωμένος μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Συγχαρητήρια πολλά και στην Ελληνική Δικαιοσύνη για το σπουδαίο έργο της!!!

Ο αγώνας δικαιώνεται & συνεχίζεται...

Αντώνης Καρβουνιάρης

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Νέας Ιωνίας

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση αντιδημάρχου Ν.Ιωνίας Αντώνη Καρβουνιάρη

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: