Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Δευτέρα 11 με Παρασκευή 15 Μαΐου η νέα διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 11:16:00
Νέα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς τους δικαιούχους των προγραμμάτων του. Οι δικαιούχοι, που ήδη έχουν ειδοποιηθεί σχετικώς από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα τους από την Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Μαΐου, 8.30 με 14.30, από τον χώρο του Παντοπωλείου (υπόγειο δημαρχείου), ενώ σε όσους δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν ο Δήμος θα κανονίσει την αποστολή στο σπίτι τους. Φυσικά, θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία πολιτών και εργαζομένων.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, όπως και τον προηγούμενο μήνα έτσι και το Μάιο, θα διατεθεί η υλική συνδρομή στους φοιτητές δικαιούχους του προγράμματος «Σου Έχω Δέμα», που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέλη οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. Παρ’ όλο ότι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, κρίνεται ότι είναι αναγκαία η στήριξη αυτών των νέων.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας για να μην μείνει κανείς μόνος απέναντι στα δύσκολα. Κρατάμε αποστάσεις αλλά είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο. Και δεν το κάνουμε μόνο εμείς. Οφείλω να ευχαριστήσω τους Ηρακλειώτες, φυσικά πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις, που το τελευταίο διάστημα ενισχύουν με τις δωρεές τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο για να μπορέσουμε έτσι να βοηθήσουμε και εμείς ακόμα πιο πολλούς, ακόμα πιο πολύ. Αποδείξαμε ότι στα δύσκολα γινόμαστε ένα», το σχόλιο της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Δευτέρα 11 με Παρασκευή 15 Μαΐου η νέα διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: