Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Ιωνίας: Το σποτ του Δήμου Νέας Ιωνίας για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 13:09:00
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας με αφορμή την επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς, καλεί δημότες και επισκέπτες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.

Το σποτ με τίτλο «Μένουμε Νέα Ιωνία, Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά» έχει κοινοποιηθεί ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας ξεπεράσει τις 10 χιλιάδες προβολές και ευελπιστώντας να ενισχύσει την αγοραστική κίνηση στην πόλη.

Στο βίντεο συμμετέχει η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου η οποία στο μήνυμά της αναφέρει: «Μαζί βοηθάμε, την πόλη και την αγορά, να ξαναβρούμε το ρυθμό μας, την κανονικότητά μας. Στηρίζουμε όλες και όλοι τη Νέα Ιωνία, την πόλη της καρδιάς μας».

Συμμετέχουν επίσης τα μέλη του Θεατρικού Εργαστήριου «Καμεράνο» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας Χαράλαμπος Αβδούλος, Λαμπρινή Βαρτσανέλη, Σοφία Ηλιάδη, Δημήτρης Κεραμύδας, Δημήτρης Κλουβάτος και Κατερίνα Χοβαρδά.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=FMBAASl3I24

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Ιωνίας: Το σποτ του Δήμου Νέας Ιωνίας για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων:Ανακοίνωση Δήμου Νέας Ιωνίας: Το σποτ του Δήμου Νέας Ιωνίας για τη στήριξη της τοπικής αγοράς