Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Επαναλειτουργία συστήματος δανεισμού (παράδοση - παραλαβή) στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 11:04:00
Μια από τις πιο ωραίες συντροφιές του καλοκαιριού είναι ένα βιβλίο. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκινά και πάλι να δανείζει βιβλία μέσω παράδοσης - παραλαβής μετά τη νέα προσαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει γίνει κράτηση του βιβλίου είτε ηλεκτρονικά μέσω mail στο library@iraklio.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2102826276, αφού πρώτα έχει διασταυρωθεί η διαθεσιμότητα του τίτλου στην ειδική πλατφόρμα libiraklioattikis.openabekt.gr.

Ακολούθως οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από το προσωπικό για τη διαθεσιμότητα του υλικού και προσέρχονται στη βιβλιοθήκη για την παραλαβή του. Η παραλαβή των κρατήσεων θα γίνεται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 14.00.

Για την παραλαβή και δανεισμό των κρατήσεων επιτρέπεται[ η προσέλευση ενός μόνο αναγνώστη ανά φορά στην είσοδο της βιβλιοθήκης, έχοντας την κάρτα μέλους του. Για τον δανεισμό χρειάζεται η κάρτα μέλους. Εάν κάποιος δεν διαθέτει ή κάνει αίτηση για νέα εγγραφή, τότε θα χρειαστεί πρώτα να εκδοθεί η κάρτα του.

Η διάρκεια δανεισμού των βιβλίων θα είναι 30 ημέρες. Τα βιβλία που επιστρέφονται θα δανείζονται ξανά μόνο αφού περάσουν 72 ώρες από την στιγμή της επιστροφής, χρόνος εύλογος για να εξασφαλιστεί η μη επιβίωση του ιού σε τυχόν επαφή του με το βιβλίο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους προσαρμοσμένους κανονισμούς δανεισμού βιβλίων από την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο site: iraklio.gr/el/content/library

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Επαναλειτουργία συστήματος δανεισμού (παράδοση - παραλαβή) στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: