Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Λειτουργεί και πάλι από 31 Αυγούστου η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 12:17:00
Η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στους δρόμους της πόλης από την Δευτέρα 31 Αυγούστου για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό στην μετακίνησή του μέσα στο Ηράκλειο και να συνδέσει τις γειτονιές με τους κόμβους των κεντρικών γραμμών των ΜΜΜ (ηλεκτρικός, προαστιακός, γραμμές ΟΑΣΑ), όπως πάντα χωρίς εισιτήριο, δωρεάν για όλους.

Εναρμονισμένη με όλα τα πρωτόκολλα προστασίας της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του covid-19, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος έχει φροντίσει την απολύμανση και τον εντατικό καθαρισμό στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, κάτι θα επαναλαμβάνεται τακτικότατα. Επισημαίνεται ότι στις μετακινήσεις τους οι επιβάτες πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα, όπως γίνεται σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια της Γραμμής 1 ενώ, μια εβδομάδα μετά, θα ακολουθήσει και η Γραμμή 2.

Αναλυτικά το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο www.iraklio.gr.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Λειτουργεί και πάλι από 31 Αυγούστου η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: