Η Εταιρεία - Επικοινωνία

  

Ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Κυβέρνηση & Περιφερειακή Αρχή-Άξιοι για τη στάση και τις επιλογές τους

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 12:34:00
Την ώρα, που οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας βρίσκονται σε τέτοιους υγειονομικούς ελέγχους σε κατοικίες της Αττικής, όπως ενδεικτικά αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες, η Περιφερειακή Αρχή «πανηγυρίζει» γιατί έβγαλε παράνομη με Αγωγή της, την Αποχή των εργαζομένων από την εξωτερική εργασία και προσπαθεί με αυταρχικές διαδικασίες να ασκήσει πιέσεις στο έργο τους.

Άξιοι… για το ανθυγιεινό επίδομα, που δεν δίνουν.

Άξιοι…, για τις αποζημιώσεις των μετακινήσεων, που δεν δίνουν στους εργαζόμενους των ελεγκτικών μηχανισμών της Περιφέρειας.

Άξιοι…, για το «ελεγκτικό επίδομα», που δεν δίνουν στους εργαζόμενους των ελεγκτικών μηχανισμών και των υποστηρικτικών δομών της Περιφέρειας.

Άξιοι…, για τις παράτυπες υπερεξουσίες, που δίνουν στους προϊσταμένους που τους βολεύει….

Άξιοι…, για τον αυταρχισμό, που επιδεικνύουν, με τις εντολές, που δίνουν.

Δυστυχώς γι αυτούς, με την στάση και τις επιλογές τους επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των εργαζομένων.

ΕΔΥ 5 (2)ΕΔΥΕΔΥ 4 (2)ΕΔΥ 3 (2)ΕΔΥ 2 (2)

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για τους όγκους σκουπιδιών, τα καλυμμένα δάπεδα από κόπρανα ζώων, από γάτες σε αποσύνθεση κ.α, που συνάντησαν οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας στους υγειονομικούς ελέγχους την σημερινή μέρα.

Εκτύπωση Αποστολή

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Κυβέρνηση & Περιφερειακή Αρχή-Άξιοι για τη στάση και τις επιλογές τους

Χρόνος που έχετε στη διαθέσή σας για σχολιασμό του άρθρου:

Σχολιασμός άρθρου:

Όνομα, E-mail ή Ψευδώνυμο: (μέχρι 40 χαρακτήρες)

*Σχόλιο: (Υποχρεωτικό, τουλάχιστον 5 χαρακτήρες)

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους δημοσίευσης σχολίων: