Zonews.gr mobile

Αρχή Πλήρης

Ανακοίνωση από την παράταξη "Η Πόλη της Καρδιάς μας" Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας για την ιδρυτικής εκδήλωση.

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 21:18:00

Με αθρόα προσέλευση και μαζική συμμετοχή δημοτών, κατοίκων συλλόγων και φορέων της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 η ιδρυτική εκδήλωση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας "Η Πόλη της Καρδιάς μας" στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Την ευλογία και κοπή της βασιλόπιτας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και χαιρέτισαν ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Παπαθανασίου, η Ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών και πρ. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης, ο κ. Σπύρος Αβραμάκος – Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ ΝΔ, ο Δικηγόρος -ποινικολόγος κ. Σταύρος Γεωργίου και η πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων, υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με το συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη και κόρη του αείμνηστου πρύτανη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεόδωρου Κατριβάνου κα Κατερίνα Κατριβάνου.

Ξεχωριστή συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε ο χαιρετισμός της παλαιάς Μικρασιάτισσας κας Υβόννης Πολίτη – Βορέα.

Επιπλέον μας τίμησαν με την παρουσία τους: Οι κ.κ. Βασίλης Ξυπολυτάς και Ζωή Ράπτη – Υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών, οι κ.κ. Γιάννης Τομπούλογλου, Σοφία Αλυμάρα, Γιώργος Δημόπουλος, Ιουλία Μητριάνου, Βάνα Σακελλαρίου, Ευάγγελος Κοκόσης, Χρήστος Μπιτουλιώτης και Κική Σπανού – Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την “Νέα Αρχή” του Γ. Πατούλη, η κα Μαίρη Αγγελοπούλου- Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών με την “Νέα Αρχή” του Γ. Πατούλη,ο κ. Κώστας Κούρταλης – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθηνών με την “Νέα Αρχή” του Γ. Πατούλη και ο κ. Βαγγέλης Κοντοστάνος- Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” του Γ. Σγουρού.

Ακόμη ήταν μαζί μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους: O κ. Βασίλης Βάρσος -πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, ο κ. Γιάννης Ρέππας – Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων, ο κ. Νίκος Πηρούνιας- Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, ο κ. Ανδρέας Παπαδάκης, πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Γιώργος Τσούκας – Γραμματέας Β4 ΝΟΔΕ ΝΔ και ο κ. Θεόδωρος Τσουρούλας, συνεργάτης του Βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργού κ. Βασίλη Κικίλια και πρώην Πρόεδρος του Ε' Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας προσήλθαν ως φίλοι του συνδυασμού μας. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Επικεφαλής μας κ. Χάρης Τομπούλογλου, δεν επιδιώκει χρίσματα ή στηρίξεις από κόμματα, καθώς το κόμμα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα!

Σε τοπικό επίπεδο ήταν μαζί μας και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους : Η κα Νίκη Τρυπιά- πρώην Υποψήφια Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και κόρη του αείμνηστου Νίκου Τρυπιά, ο κ. Γιάννης Δοπτόγλου – πρώην Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, ο κ. Θανάσης Δακής – πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας,o κ. Ιερόθεος Καλόστος- πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, ο κ. Νίκος Αλεξάνδρου – πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας και εγγονός του αείμνηστου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Νίκου Τρυπιά, η κα Αλεξάνδρα Φακίνου- πρώην Τοπική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας, ο γνωστός Φιλαδελφειώτης δημοσιογράφος κ. Γιώργος Κοντονής, ο κ. Ανδρέας Κάππος από το τοπικό site e-kafeneio.gr, ο κ. Κώστας Κακάτσος από την τοπική εφημερίδα “Αναζήτηση Νέας Φιλαδέλφειας – Νές Χαλκηδόνας”, ο κ. Γιώργος Μαυραγάνης- πρώην αθλητής μπάσκετ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και βασικός συντελεστής της ανόδου της ομάδας, η κα Κατερίνα Γιαζιτζή- πρώην Πρόεδρος και Μέλος του Συλλόγου Αντιοχειτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο κ. Ξενοφών Μπουσούς – Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας, ο κ. Γιάννης Τζέλης – Πρόεδρος Α.Σ. ΑΟΝΦ Αττάλου, ο κ. Γιάννης Ιντζεγιάν – Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγητών- Προσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας, η κα Μαριάννα Μήλα – Εκπρόσωπος των Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο κ. Παναγιώτης Στούκας – Αντιπρόεδρος του ΑΟΠ Χαλκηδονικού και ο κ. Κώστας Παπαδουκάκης – Αντιπρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι: Θεοκλήτη Μεσουρίδου – Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής, ο κ. Μπάμπης Κώστας- Πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας, ο κ. Νίκος Γρέτζελος – Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής, ο κ. Κωνσταντίνος Καζάκος – Επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας κα Νίκη Κάρτσωνα.

Κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής μας εκδήλωσης ανακοινώθηκαν και οι 43 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και η Οργανωτική Επιτροπή του συνδυασμού μας.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της παράταξης για τη Νέα Χαλκηδόνα κ. Θανάσης Καλύβης.

Στο κλείσιμο της βραδιάς ο Επικεφαλής μας και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Χάρης Τομπούλογλου ανέπτυξε κάποιες βασικές προγραμματικές θέσεις μας καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση για την διεκδίκηση του Δήμου μας.

Τα γλυκά που προσφέραμε στους παρευρισκόμενους ήταν μια ευγενική παραχώρηση από το κατάστημα Fairytale και τον κ. Άγγελο Παπάζογλου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους παραβρέθηκαν και μας έδωσαν δύναμη με τη συμμετοχή τους!

Συνεχίζουμε δυνατά για την Πόλη της Καρδιάς μας, τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα!

Copyright