Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής: Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ανοικτοί οι παιδικοί σταθμοί

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για προληπτικούς λόγους και την προστασία της ασφάλειας των μαθητών. Στην τελευταία σύσκεψη ανάμεσα στην Περιφέρεια και τους δημάρχους της Αττικής, παρουσία μετεωρολόγων, εκτιμήθηκε η εξέλιξη του καιρού αλλά και η πρόγνωση της αυριανής ημέρας. Ακολούθως, συμφωνήθηκε, δεδομένων των συνθηκών, τα σχολεία του βόρειου τομέα να μείνουν κλειστά για να μην υπάρξει πρόβλημα στη μετάβαση των παιδιών κατά τις πρωινές κυρίως ώρες οπότε και προβλέπεται ένταση των φαινομένων.

Αντίθετα, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα είναι ανοικτοί και θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς η μετακίνηση των παιδιών γίνεται με μεταφορικό μέσο ενώ η παρακολούθηση του μαθήματος είναι προαιρετική.

Το μάθημα στα σχολεία θα γίνει με τηλεκπαίδευση, όπως ορίζει το Υπουργείο Παιδείας.

Η επαναλειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα εξεταστεί σε αυριανή, νέα σύσκεψη Περιφέρειας και δημάρχων και θα εξαρτηθεί από την διακύμανση και την πρόγνωση του καιρού.

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής – Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σας ενημερώνει ότι κατόπιν διαβούλευσης του Περιφερειάρχη Αττικής με τους Δημάρχους της Αττικής, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 όλα τα σχολεία Α-βάθμιας και Β-βάθμιας Εκπαίδευσης σε Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Ιωνίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU