Δήμος Νέας Ιωνίας: “Τιμήθηκε στη Νέα Ιωνία Η Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας”

Γέμισε το συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου όπου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα  της Τρίτης Ηλικίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  με θέμα την «Συντροφικότητα στην Τρίτη ηλικία: Η δύναμη της Παρουσία».

Η εκδήλωση που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ άνοιξε ο  προϊστάμενος του τμήματος Σταύρος Κυρανάκης.

Ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Μανούρης  στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και τόνισε τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους ηλικιωμένους δημότες και ότι η προσπάθεια αυτή είναι απλώς η αρχή και ότι θα συνεχιστεί.

Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κοινωνικών Πόρων Ε. Γεωργιάδου και η Δημοτική Σύμβουλος   Κ. Σακαλόγλου.

Το θέμα ανέλυσε η  Μαρία Κοκκίνου, ψυχολόγος και κοινωνιολόγος της ΙΑΣΙΣ, η οποία είχε ένα ζωντανό και ενδιαφέροντα  διάλογο με τους παρευρισκόμενους .

Η εκδήλωση έκλεισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Λαζαρίδης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για την προσφορά τους στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του θέματος η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί  με διαδραστικό παιχνίδι στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU