Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία – Ανακοίνωση: “Ευτυχώς ήταν ακόμη ημέρα όταν έλαβε και κατανόησε το «δια ζώσης» SMS ο κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου”

Ευτυχώς ήταν ακόμη ημέρα όταν έλαβε και κατανόησε το «δια ζώσης» SMS ο κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου.

Άλλα  λένε στα Δημοτικά συμβούλια  άλλα  σε ανακοινώσεις – απαντήσεις.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ  – ΑΠΑΝΤΗΣΗ, οφειλόμενη όπως φαντάζονται ορισμένοι προς τον επικεφαλής της παράταξής μας «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», απέστειλε σε συγκεκριμένο «κίτρινο» Τύπο ο Αντιδήμαρχος (χαιρόμαστε που μας παρακολουθεί τις νηφάλιες ώρες της ημέρας και επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά) τεχνικών υπηρεσίας (όπως υπογράφει ο ίδιος και δεν διορθώνει κανείς, ίσως, τελικά, όχι και τόσο νηφάλιες ώρες) και πολεοδομικού σχεδιασμού Δήμου Νέας Ιωνίας, και σύμφωνα με τον πασίγνωστο πλέον «κίτρινο» Τύπο:

«Ακόμα μια απάντηση στην αμετροέπεια (ανοίγουμε και κανένα λεξικό όταν θέλουμε να προσβάλουμε κάποιον: αμετροέπεια=έλλειψη μέτρου στα λόγια, φλυαρία – για τα οποία χαρακτηρίζονται άλλοι) Χριστοδούλου, από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας Σάββα Χατζηκωνσταντίνου.».

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Και τι επισυνάπτει επιπλέον ο «κίτρινος» Τύπος;

Το σχετικό βίντεο, έστω και μονταρισμένο, όπου ο κ. Χατζηκωνσταντίνου απαντά στον επικεφαλής της παράταξής μας, λέγοντάς του ότι:

«Έχουμε ενημερώσει τόσο τις ομάδες όσο και τους δημοτικούς συμβούλους ότι το πρώτο βήμα είναι να αποξηλωθεί ο χλοοτάπητας, να επισκευαστεί

(δηλαδή, δεν θα αντικατασταθεί , αφού έχει ήδη αντικατασταθεί ;;)

και μετά από λίγο να πέσει ο νέος χλοοτάπητας (δηλαδή, αυτός που ήδη σε κάποια σημεία του βυθίστηκε;).

Μόλις ολοκληρωθεί το γήπεδο θα ξεκινήσουμε να κάνουμε εργασίες στον χλοοτάπητα (!!!). Προφανώς όλες οι μελέτες υπάρχουνε. Το ταρτάν, ναι. Ε, αυτός ήταν ο αρχικός συνδυασμός, ώστε να μπουν οι ομάδες μέσα αρχές Σεπτέμβρη να κάνουν την προετοιμασία τους.».

Δυστυχώς, δεν βοηθάει και τόσο ο «κίτρινος» Τύπος, βάζοντας και υπότιτλους στα λεγόμενα του κ. Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος θυμίζουμε ότι αυτά τα λέει στις 2 Σεπτεμβρίου, που προφανώς είναι αρχές Σεπτεμβρίου.

Και συνεχίζει ο κύριος Αντιδήμαρχος, λέγοντας ότι:

«Αυτό το έχουμε πει εδώ και τρεις μήνες και το έχουμε συμφωνήσει και αυτό γίνεται.» (Δηλαδή, γίνεται ή δεν γίνεται;).

Απλά ελπίζουμε οι αρχές Σεπτέμβρη, που ήδη βρισκόμαστε στις 10 του μηνός, να μην γίνουν τουλάχιστον 30 (!), αφού με τους ρυθμούς των εργασιών φαντάζει ως απίθανο να έχει παραδοθεί το Στάδιο μέχρι τότε για προετοιμασία αθλητών και αθλητριών.

Και συνεχίζει ο κ. Χατζηκωνσταντίνου, όπως φαίνεται από το βίντεο και τον υποτιτλισμό του, ο οποίος δεν συμφωνεί ακριβώς με όσα ακούγονται, αλλά ποιος νοιάζεται όταν μιλάμε για «δουλειές του ποδαριού», λέγοντας πως:

«Τι μου λέτε τώρα για αν έχει απομακρυνθεί η 3Α και αν έχει πέσει επίστρωση την οποία καμία εργασία δεν έχει γίνει.», δηλαδή στις 2 Σεπτεμβρίου δεν έχει γίνει καμία εργασία και θα παραδιδόταν το γήπεδο αρχές Σεπτεμβρίου.

Και συνεχίζει το μονταρισμένο βίντεο, με τον κ. Χατζηκωνσταντίνου να τονίζει ότι: «Και στα κουλουάρ κύριε Χριστοδούλου δεν έχει γίνει ούτε μία εργασία. Άρα, πώς θα δείτε το πάχος 0,5 που λέτε και πώς επίσης θα δείτε και το 3Α να φεύγει. Έχετε δει εσείς καμία εργασία στα κουλουάρ;».

2 Σεπτέμβρη 2024, με στοχευμένη παράδοση αρχές Σεπτέμβρη.

Όντως, ομολογείτε πως δεν έχουμε δει καμία εργασία να γίνεται κ. Χατζηκωνσταντίνου;

Και το βίντεο ολοκληρώνεται με τον κύριο Αντιδήμαρχο να λέει:

«Δεν ξέρω αν κατάλαβε κι αυτός τι έλεγε. Πίστευα ότι ήτανε γνώστης του αθλητικού χώρου, των αθλητικών χώρων. Μίλησε για εργασίες, οι οποίες δεν έχουνε γίνει ακόμα. Και στα κουλουάρ κύριε Χριστοδούλου δεν έχει γίνει ούτε μία εργασία. ΟΥΤΕ ΜΙΑ.»!

Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τον «κίτρινο» Τύπο για την ανάδειξη της αλήθειας.

Κι ας λένε οι καθιερωμένες «μπούρδες τύπου Καραβάγγου» ότι:

«Αφού προσφάτως εκτέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για «έργα στο ταρτάν» του δημοτικού σταδίου – τα οποία δεν είχαν ξεκινήσει, (Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου) επιχείρησε κάπως να το «σώσει».

Είδε τις εργασίες για τα νερά του γηπέδου ως έργα του ταρτάν. Ξανά λαμβάνει απάντηση από το (ουδέτερο) Σάββα Χατζηκωνσταντίνου.»

Και παραθέτει την ακόλουθη ανακοίνωση, την οποία ελπίζουμε να μην δαπάνησαν πολύ χρόνο στα συμβούλια που έγιναν για τη συγγραφή της, διότι τι να σχολιάσει κανείς για το περιεχόμενό της;

Επειδή, λοιπόν, τις «μπούρδες τύπου Καραβάγγου» τυχαίνει να τις διαβάζει συγκεκριμένος αριθμός αναγνωστών, τις αναδημοσιεύουμε και προσθέτουμε και την ανακοίνωση του κυρίου Αντιδημάρχου, ώστε να υπάρξουν περισσότεροι αναγνώστες και να καταλάβουν με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Και, βέβαια, και οι δύο πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου δημοσιεύματος είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ επιλογές του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη.

Γράφει, λοιπόν, ο κ. Σάββας Χατζηκωνταντίνου, υπογράφοντάς την όπως την υπογράφει:

«Για μία ακόμα φορά ο κ. Βασίλης Χριστοδούλου προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο της Νέας Ιωνίας με ανακριβή στοιχεία.

Όπως του εξήγησα στο δημοτικό συμβούλιο, στο ταρτάν του γηπέδου για το οποίο άσκησε κριτική δεν γίνονται εργασίες.

Αυτό που ίσως δεν μπορεί να ξεχωρίσει από την ανακατασκευή του ταρτάν είναι τις εργασίες που έγιναν σε ένα σημείο, για τη διόρθωση του αγωγού απορροής των υδάτων του γηπέδου.

Για δεύτερη φορά δείχνει αδυναμία να καταλάβει τι γίνεται, στην προσπάθειά του να κάνει κάποια αντιπολίτευση.

Του συνιστώ να είναι πιο προσεκτικός και να μην αγχώνεται για να κάνει αντιπολίτευση. Κάποια στιγμή μπορεί να βρει και πραγματικούς λόγους.

Θέλω να προσθέσω ακόμα, ότι μπορεί ο κ. Χριστοδούλου να χρειαζόταν sms για να μιλήσει αλλά ας μην κρίνει από τα δικά του τους άλλους.

Με εκτίμηση

Σάββας Χατζηκωνσταντίνου

Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσίας και πολεοδομικού σχεδιασμού Δήμου Νέας Ιωνίας».

Εν κατακλείδι, απλά θα παραπέμψουμε όποιον ενδιαφέρεται στο βίντεο, που τόσο ευγενικά ανέβασε ο Βασίλης Καραβάκος, για να ακούσουν περισσότεροι συνδημότες μας (ίσως όχι με τη βοήθεια του υποτιτλισμού γιατί τα λεγόμενα νοηματικά γίνονται ακόμη χειρότερα), τι «εξήγησε» στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Χατζηκωνσταντίνου στον επικεφαλής μας.

Αν πραγματικά μπορεί κανείς να καταλάβει τι «εξηγεί» και πώς το «εξηγεί» ο κύριος Αντιδήμαρχος, στο σχετικό, έστω και μονταρισμένο, συνοδευτικό του δημοσιεύματος βίντεο.

Εις το επανιδείν…

Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία

Προχωράμε όλοι μαζί  !!!

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε !!!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU