Συνταξιούχοι ΙΚΑ Νέας Ιωνίας: “Κάτω τα χέρια από τα στρατευμένα παιδιά του λαού!”

Η τιμωρία του στρατευμένου που πήρε μέρος και εξέφρασε την άποψή του σε αντιπολεμική συγκέντρωση σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τα στρατευμένα παιδιά του λαού.

Οι στρατευμένοι έχουν κάθε δικαίωμα σαν ελεύθεροι πολίτες να εκφράσουν την γνώμη τους ενάντια στους πολέμους που γίνονται στη γειτονιά μας.

Με την τρομοκρατία προσπαθούν να κάμψουν τις αντιδράσεις που προκαλούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης στους στρατευμένους νέους αλλά και στο μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.

Ο ελληνικός λαός στέλνει τα παιδιά του στο στρατό για να υπερασπιστούν τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, δεν τα στέλνει για συμμετέχουν σε πολέμους εκτός συνόρων σε βάρος άλλων λαών. Όσο και να επιτίθονται τα στελέχη της κυβέρνησης (αλλά και βουλευτές άλλων κομμάτων) στους φαντάρους και τους αξιωματικούς που υψώνουν το ανάστημά τους, δεν πρόκειται να τους φιμώσουν γιατί έχουν τη στήριξη του ελληνικού λαού που διαφωνεί με την εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους που κάνουν το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ.

Οι συνταξιούχοι καλούμε όλο το λαό να δυναμώσουμε τον αγώνα μας και την αλληλεγγύη μας στα στρατευμένα παιδιά και εγγόνια μας. Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά! Απαιτούμε να παρθεί πίσω η άδικη ποινή στον φαντάρο. Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU