Επικοινωνία

Επικοινωνία

Οι Εκδόσεις Αδριάνειο δημιουργήθηκαν το 2003 με κύριο αντικείμενο την έκδοση τοπικών εφημερίδων και εντύπων (“Ζω”, “Γειτονιές της πόλης μου”, Ιατρικός οδηγός, ΨηφίΖω κ.α.) και τη λειτουργία site (zonews.gr), με επίκεντρο τη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο Αττικής (Νέο Ηράκλειο). Ωστόσο η ύλη των σχετικών εκδόσεων, καθώς και του site, αφορά γενικότερα και την Αττική καθώς και τα δρώμενα στη χώρα μας. Επίσης αντικείμενο των εκδόσεων Αδριάνειο είναι και η απομαγνητοφώνηση και τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων.

Επικοινωνία

Ιδιοκτήτης των εκδόσεων Αδριάνειο, είναι ο Τάσος Γ. Τατάρογλου, δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Διεύθυνση

Πρασίνου Λόφου 40, Ηράκλειο Αττικής, 141 21
Τηλέφωνο: 210 2770 098
E-mail: info@zonews.gr

Facebook: www.facebook.com/zonews

Twitter: @zonews_gr

Youtube: Zonews T.V.

Instagram: zonews.gr

Επίσης, βρείτε μας και στην ομάδα μας στο facebook. Για τους κατοίκους & τους επαγγελματίες της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου Αττικής. Για τα μικρά τους και τα πιο σοβαρά:
Ποστάρετε αν ψάχνετε σπίτι, αν διαθέτετε σπίτι, αν χάσατε ή βρήκατε κάτι, αν χάσατε το κατοικίδιό σας, αν ψάχνετε σπίτι για κατοικίδιο, τις απόψεις σας για τα θέματα της γειτονιά σας, αν έχετε να πείτε κάτι για το μαγαζί σας ή την επιχείρησή σας.
Φωτογραφίες που νομίζετε ότι έχουν ενδιαφέρον για οποιονδήποτε λόγο. Ότι αφορά το μέρος που κατοικείτε ή εργάζεστε με λίγα λόγια, αν αυτό είναι στη Νέα Ιωνία ή το Ηράκλειο Αττικής.
Ωστόσο, για να μην κουράζουμε, δεν επαναλαμβανόμαστε, δεν ανεβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Όλες οι αναρτήσεις, θα ανεβαίνουν μετά από έγκριση. Αλλά κάποιος από εμάς είναι συχνά on line.
Μερικά ενδεικτικά θέματα: #zonewsgitonies, #neaionia, #neoirakleio #photosNeaIonia, #photosIraklio, #neaioniasports, #irakliosports, #pet, #stegiNeaIonia, #stegiIraklio, #ergasia, #sxolia, #prasino, #xathike #fooddrink

Φόρμα επικοινωνίας

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  E-mail (απαραίτητο)

  Θέμα

  Μήνυμα


  Επίσης Νέα Ιωνία & Ηράκλειο, Ηράκλειο & Νέα Ιωνία, σημαίνει και τα μαγαζιά τους, σημαίνει και η αγορά τους, σημαίνει και τα στέκια τους.

  Αυτά, τα επισκέπτονται κάθε μέρα όλοι οι συνεργάτες του zonews.gr – Θα πάρουν κάτι να τσιμπήσουν, να πιουν, να αγοράσουν, να χαλαρώσουν.

  Οι συνεργάτες λοιπόν του zonews.gr θα είναι από εδώ και πέρα η zonewsteam, η οποία θα ποστάρει εμπειρίες της στην ομάδα « Λεωφόρος Ηρακλείου – Η ομάδα για τη Νέα Ιωνία & το Ηράκλειο Αττικής ».

  Η βασική ιδέα μας προέκυψε,  από το ότι θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, μία έξυπνη αγορά, ένα νόστιμο πιάτο, έναν ωραίο καφέ, μία καλή υπηρεσία, που μας προσφέρθηκε στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο. Τόσο απλά.

  Λύνουμε απορίες, λέγοντας τα παρακάτω:

  • Οι αναρτήσεις της zonewsteam δεν θα είναι διαφημιστικές. Οι διαφημιστικές αναρτήσεις, είτε θα είναι banners, είτε θα είναι κείμενα στο zonews.gr με την επισήμανση «συνεργασία προβολής»
  • Οι αναρτήσεις της zonewsteam θα αφορούν θετικές προσωπικές εμπειρίες που είχε συνεργάτης του zonews.gr στα μαγαζιά, στην αγορά, στα στέκια του Ηρακλείου και της Νέας Ιωνίας. Δεν θα υπάρχουν αναρτήσεις με αρνητικές εμπειρίες. Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Είμαστε τόσο μικρή περιοχή και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, με αποτέλεσμα μια ενδεχομένως μη ενδεικτική αρνητική εμπειρία να δημιουργήσει πρόβλημα σε μία επιχείρηση – ειδικά με το πώς λειτουργεί το διαδίκτυο στις μέρες μας. Θα πει κάποιος, «ναι αλλά και η θετική εμπειρία μπορεί να είναι μή ενδεικτική». Σωστά, μπορεί. Αυτό όμως δεν θα κανιβαλλίσει κανέναν. Το πολύ – πολύ να σιχτιρίσετε τη zonewsteam, αν αποφασίσετε να έχετε την ίδια εμπειρία.
  • Τρίτον, δεν υπάρχει. Μπορεί να προστεθεί στο μέλλον. Βλέπουμε και κάνουμε!

  Επίσης να τονίσουμε πως όλο το περιεχόμενο του zonews.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, των Εκδόσεων Αδριάνειο και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Η αναπαραγωγή ειδήσεων, αναρτήσεων και γενικώς υλικού του zonews.gr επιτρέπεται με τη χρήση ενεργού link που θα παραπέμπει στην σχετική ανάρτηση του zonews.gr.

  MENU