Επικοινωνία

Οι Εκδόσεις Αδριάνειο δημιουργήθηκαν το 2003 με κύριο αντικείμενο την έκδοση τοπικών εφημερίδων και εντύπων (“Ζω”, “Γειτονιές της πόλης μου”, Ιατρικός οδηγός, ΨηφίΖω κ.α.) και τη λειτουργία site (zonews.gr), με επίκεντρο τη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο Αττικής (Νέο Ηράκλειο). Ωστόσο η ύλη των σχετικών εκδόσεων, καθώς και του site, αφορά γενικότερα και την Αττική καθώς και τα δρώμενα στη χώρα μας. Επίσης αντικείμενο των εκδόσεων Αδριάνειο είναι και η απομαγνητοφώνηση και τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων.

Στοιχεία Εκδόσεων Αδριάνειο

Διεύθυνση: Πρασίνου Λόφου 40, Ηράκλειο Αττικής, 141 21
Τηλέφωνο: 210 2770 098
E-mail: info@zonews.gr

Στοιχεία zonews.gr

Διαχειριστής, διευθυντής και διευθυντής σύνταξης  του zonews.gr είναι ο Τάσος Γ. Τατάρογλου, δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και δικαιούχος του zonews.gr είναι ο Τάσος Γ. Τατάρογλου, μέσω της ατομικής εταιρείας Τάσος Γ. Τατάρογλου και τον διακριτικό τίτλο Εκδόσεις Αδριάνειο.

ΑΦΜ 047429502. ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

Διεύθυνση: Πρασίνου Λόφου 40, Ηράκλειο Αττικής, 141 21

Τηλέφωνο: 210 2770 098

E-mail: info@zonews.gr

Facebook: www.facebook.com/zonews

Twitter: @zonews_gr

Youtube: Zonews T.V.

Instagram: zonews.gr

Επίσης, βρείτε μας και στην ομάδα μας στο facebook.

Φόρμα επικοινωνίας

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    E-mail (απαραίτητο)

    Θέμα

    Μήνυμα

    Επίσης να τονίσουμε πως όλο το περιεχόμενο του zonews.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, των Εκδόσεων Αδριάνειο και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Η αναπαραγωγή ειδήσεων, αναρτήσεων και γενικώς υλικού του zonews.gr επιτρέπεται με τη χρήση ενεργού link που θα παραπέμπει στην σχετική ανάρτηση του zonews.gr.

    MENU