Ηράκλειο Αττικής : Ho, Ho, Ho, από την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, έως και την 31η Δεκεμβρίου

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής : Χριστούγεννα στην πόλη, Χριστούγεννα στον δήμο Ηρακλείου Αττικής

Τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση και το χαμόγελο θέλει να φέρει στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων ο δήμος Ηρακλείου Αττικής στολίζοντας και φωτίζοντας φέτος από νωρίς την πόλη, αλλά και με μια σειρά από events και εκδηλώσεις που ετοίμασε για όλο το επόμενο διάστημα το Τμήμα Πολιτισμού.

Αρχή την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, με τα παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα που θα τραγουδήσει στις 12.00 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία του δήμου το Ωδείο Ριζοπούλου.

 

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 19.00 στην κεντρική πλατεία ταξιδεύουμε «Από Βιέννη, Ηράκλειο». Οι Saxathlon ερμηνεύουν με τα σαξόφωνά τους χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ηράκλειο Αττικής

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Μανδηλαρά (πρ. Όθωνος), η Θεατρική Σκηνή του Δήμου παρουσιάζει το δρώμενο για τα παιδιά, «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη».

 

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου οι μικροί Ηρακλειώτες έχουν… τηλεδιάσκεψη με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα περιμένει να ακούσει εάν ήταν καλά παιδιά μέσα στη χρονιά και τι δώρο θέλουν για τις γιορτές (ώρα και σύνδεσμος της συνάντησης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες).

 

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί τα μέλη της Θεατρικής Σκηνής «Βάσω Παπαθεοδώρου» και, αντίστοιχα, της Σκηνής «Ελευθερίας Πράξεις» βγαίνουν στα μαγαζιά της οδού Αυγής και της οδού Νεότητος και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές.

 

Και βέβαια, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 11.00 το πρωί ο Άγιος Βασίλης κάνει στάση Ηράκλειο και έρχεται στην κεντρική πλατεία της πόλης για να μοιράσει δώρα, ευχές και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά.

 

«Χαρούμενες γιορτές σε όλους. Με υγεία, προ πάντων, και ευτυχία. Φέτος έχουμε στολίσει και φωτίσει από νωρίς την πόλη για να ανεβάσουμε τη διάθεση των Ηρακλειωτών, για να δώσουμε τη χαρά που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη. Θέλουμε να το κάνουμε και μέσα από τις εκδηλώσεις μας, επιλεγμένα όλες σε εξωτερικούς χώρους, αφενός για να προστατευτούμε, αφετέρου για να γεμίσουμε με κάλαντα και ευχές τις γειτονιές. Σας περιμένουμε, λοιπόν, έξω στην πόλη. Και σας καλώ και πάλι να κάνουμε όλοι τις αγορές μας από τα καταστήματα του Ηρακλείου, για να στηρίξουμε την τοπική αγορά, να στηρίξουμε τους γείτονές μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

Δείτε και εδώ

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ηράκλειο Αττικής – Έκθεση Ηρακλειωτών καλλιτεχνών -και- για… καλό σκοπό!

Ηράκλειο Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

6 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU