Δήμος Νέας Ιωνίας: Αναβαθμίζονται οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνεχίζει την αναβάθμιση και βελτίωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τα μικρά παιδιά της πόλης μας.

 

Συγκεκριμένα, στη τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού και του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, στους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες οικοδομικές εργασίες στο εσωτερικό τους, καθώς  μονώσεις, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και χρωματισμούς στο εξωτερικό τους σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: «Αναβαθμίζουμε τους παιδικούς σταθμούς με ανάλογο εξοπλισμό και υποδομές για να υποδεχθούμε με ασφάλεια τα παιδιά μας. Άλλωστε τα χαμόγελά τους είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση και η δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αμείωτα, με όλες μας τις δυνάμεις, οικοδομώντας ένα καλύτερο μέλλον για εκείνα και τις οικογένειες τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους εργάζονται, την Πρόεδρο του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, την Τεχνική Υπηρεσία μας, τους εργαζόμενους του Δήμου μας και το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών που συνεργάζονται για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα μικρά παιδιά της πόλης μας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU