Γιώργος Παπαδημητρίου: “Απάντηση σε ανάρτηση του κ. Μπάμπαλου”

Πίνακας Περιεχομένων

Γιώργος Παπαδημητρίου – Απάντηση σε ανάρτηση του κ. Μπάμπαλου

Δυστυχώς ο κ. Μπάμπαλος αντί να μοχθεί για τη λύση των προβλημάτων των κατοίκων της πόλης μας επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Τον ενόχλησε η διανομή του ενημερωτικού φυλλαδίου μας, όπου επισημαίνουμε τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τόσο σε ζητήματα που είναι αρμοδιότητας άλλων, όσο και αυτών που είναι αρμοδιότητας του ίδιου του Δήμου.

Γιώργος Παπαδημητρίου
Γιώργος Παπαδημητρίου – Απάντηση σε ανάρτηση του κ. Μπάμπαλου

Επισημάναμε ολιγωρίες σε σχέση με τις πιέσεις στις αρμόδιες αρχές για επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης. Και αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι δύσκολο για τη διοίκηση του κ. Μπάμπαλου, τι να πούμε για το ότι κοινόχρηστοι χώροι παραμένουν ρημαγμένοι ένα χρόνο μετά τον ανεμοστρόβιλο;

Η πλατεία Μπομποτίνου, μεταξύ άλλων, παραμένει διαλυμένη ένα χρόνο μετά τον ανεμοστρόβιλο. Είναι άραγε κατόρθωμα σημαντικό να αλλαχτεί περίφραξη και να γίνουν δυο-τρεις εργασίες;

Φαίνεται ότι ο κ. Μπάμπαλος έχει επικεντρώσει όλη του την προσοχή στο να χρεώσει το Δήμο Ηρακλείου με το δάνειο, συνολικού κόστους 7.000.000 ευρώ, και δεν “δίνει μία” για τα χάλια των κοινόχρηστων χώρων, για τα χάλια των σχολείων, για τα χάλια της καθαριότητας. Συμπεριφέρεται σαν να μην έχει “αύριο” στη διοίκηση του δήμου και σε αυτό πρέπει να του δώσουμε δίκιο. Τις συνέπειες βέβαια της συμπεριφοράς του της πληρώνουν οι κάτοικοι της πόλης μας. Ελπίζουμε ότι η διανομή του φυλλαδίου μας, που τόσο τον ενόχλησε, θα αποτελέσει την αιτία να γίνουν όσα δεν έγιναν εδώ και έναν χρόνο.

Γιώργος Παπαδημητρίου

Επικεφαλής “Ηράκλειο Μαζί”

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία Πέτρινα “της Φρειδερίκης”: Άλμπουμ, ΒΙΝΤΕΟ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU