«Δημιουργία Αλληλεγγύη» Ν.Ιωνίας: Ανακοίνωση με αφορμή τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής για αυξήσεις στον ΟΠΑΝ

Σε κάθε ζήτημα της πόλης μας , μεγάλο ή μεγαλύτερο, σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό, η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται περίτρανα ανίκανη να πάρει μέτρα για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πολιτών και να τους απελευθερώσει από προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Ταυτόχρονα δίνει  ιδιαίτερη βαρύτητα σε φτιασιδώματα και προχειρότητες.

Αυτή η πολιτική της Δημοτικής Αρχής στην οποία δεν υπάρχει σχέδιο, δεν έχει ίχνος σοβαρότητας και  συστηματικής προσπάθειας για  κοινωνική πρόνοια  και κανένα  κοινωνικό προσανατολισμό . Οδήγησε πρόσφατα  σε απαράδεκτες   αυξήσεις στις συνδρομές των αθλουμένων στα προγράμματα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Αυτή η ίδια πολιτική επίσης οδηγεί στον διαχωρισμό των πολιτών σε ημετέρους και μη.  Αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να μοιράζει  πρόστιμα  σε επιχειρηματίες-πολιτικούς της «αντιπάλους»  που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας με καταστήματα εστίασης  και δεν έχουν την εύνοια της.

Ζητήσαμε να προηγηθούν κανονιστικές πράξεις-αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου ώστε να ξέρουν οι επιχειρηματίες το κανονιστικό πλαίσιο.  Δεν το θέλει η Δημοτική Αρχή  και θεωρεί τους καταστηματάρχες όμηρους.

Η Δημοτική Αρχή  θα πρόσφερε ουσιαστικές υπηρεσίες στην πόλη μας εάν επικεντρωνόταν στην λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας του κόσμου.

Όταν η πολιτική της είχε επίκεντρο τους πολίτες.  Όταν υπήρχε   έμπρακτη συνδρομή της Διοίκησης για την ανακούφισή τους στις δυσβάσταχτες οικονομικές συνθήκες που  ζουν και αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Δυστυχώς η Δήμαρχος με το νόμο Θεοδωρικάκου διοικεί χωρίς να έχει ανάγκη πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και απλά   όταν παραπονιούνται οι πολίτες η Δήμαρχος ψεύδεται λέγοντας τους  «Δεν με αφήνει η Αντιπολίτευση».

Για μια φορά ακόμη ντροπή  για τον αυταρχισμό και τα ψέματα της Δημάρχου.

Η πόλη έχει ανάγκες και οι λύσεις απαιτούν σοβαρότητα και συναίνεση.

 

Γραφείο Τύπου της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη Παναγιώτης Μανούρης»

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU