“Δημιουργία Αλληλεγγύη – Παναγιώτης Μανούρης: Κοινή αυτοδιοικητική πορεία με τον πρόεδρο του Β.Ε.Α. κ. Παύλο Ραβάνη

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Β.Ε.Α. κ. ΠΑΥΛΟ ΡΑΒΑΝΗ

Ο Παύλος Ραβάνης, επί 16 συνεχόμενα χρόνια πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, ενεργός επιχειρηματίας, βιοτέχνης και γέννημα – θρέμμα της Νέας Ιωνίας, δήλωσε ότι συντάσσεται με τον επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», Παναγιώτη Μανούρη και θα συνεργαστεί για τη στήριξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του Δήμου, παρέχοντας την πολύχρονη γνώση και εμπειρία του στον τομέα της επιχειρηματικότητας και στα θέματα της Διοίκησης.

Με πλούσιο απόθεμα σε εμπειρία και άριστος γνώστης- από την εφηβική του ηλικία ακόμη – του «επιχειρηματικού χάρτη» της περιοχής της Νέας Ιωνίας, μιας παραδοσιακά βιοτεχνικής περιοχής, έχει τα αναγκαία προσόντα, να υπηρετήσει τους δημότες και να βοηθήσει το Δήμο, με τις ιδέες και προτάσεις του.

Στόχος του, η αναμόρφωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος του Δήμου, η στήριξη των επιχειρήσεων στα θέματα της χωροθεσίας, του περιβάλλοντος, η απλούστευση των διαδικασιών και η επιμόρφωση των συναδέλφων επιχειρηματιών, για να κερδηθεί το στοίχημα της επόμενης ημέρας: η ουσιαστική επανεκκίνηση και η βιώσιμη ανάπτυξή τους, στο σημερινό, δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.

 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» του Δήμου Ν. Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, δήλωσε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην παράταξή μας «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Β.Ε.Α.) κ. Παύλο Ραβάνη.

Η συμπόρευσή του μαζί μας, προσθέτει σημαντική βαρύτητα στη κοινή προσπάθεια, προκειμένου να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της Νέας Ιωνίας και να την αναγάγουμε εκεί που της αξίζει.

Οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις του, η πολύχρονη εμπειρία του, η διαρκής ενασχόλησή του με τα κοινά των επαγγελματιών και βιοτεχνών, αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για την πόλη μας.» 

 

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Α.                                 Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

 

Παύλος Γαβάνης                                                      Παναγιώτης Μανούρης

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU